Home Hiburan Urut Sambil Lepas Geram, Reaksi Ustaz Abdullah Khairi Bt Rmai Yg Terhibur

Urut Sambil Lepas Geram, Reaksi Ustaz Abdullah Khairi Bt Rmai Yg Terhibur

0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok mdblalang, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan Ustaz Abdullah Khairi mengurut rakannya iaitu Ustaz Haslin Baharim. Ustaz Abdullah mengatakan rakannya meminta beliau untuk mengurut tetapi reaksinya telah membuatkan orang ramai terhibur melihat gelagat masing-masing.

Netizen turut memberi komen yang positif, mengatakan terhibur melihat gelagat mereka berdua apabila bertemu ada sahaja telatahnya. Ada juga yang memberi pujian kepada mereka berdua kerana melihat persahabatan nya yang begitu akrab. Netizen juga mendoakan semoga persahabatan mereka berkekalan hingga ke jannah. Perkongsian video klip di Tiktok ini dapat sambutan orang ramai sebanyak 1.7M penonton, 120.6K sukaan dan 1818 komen.

Baca lagi: “Dia Tuju Dekat Saya Ke..”- Teguran ‘Savage’ Ustaz Muhaizad Berkenaan Isu ‘Topi Sudu’ Kejutkan Ustaz Don

Baca lagi: “Kot ye pun takde ‘Job’..” – Waris ‘Rap’ Dlm Majlis Agama, Jelas Muka2 Ustaz Tak Selesa

Lihat klip durasi pendek reaksi Ustaz Abdullah Khairi dan Ustaz Haslin Baharim:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@Abang SHAH: gurau kasar tapi dpt rasa kasih sayang dan cinta sahabat.

@Zita Aly: Gurauan yg mengeratkn lg pershbtan beliau … shbt dunia akhirat hingga ke jannah

@Along: semoga kekal persahabatan mereka ni hingga ke syurga

@kassim~selamat: “3 malam ayaq Naik kpla “haahhaa lawak

@Meen Laily : mcm adik beradik semoga kekal persahabatan ustd2 smpai syurga

@sweetmama768: sahabat memang camtu sambil marah sambil buat lawak

@YopSedanEmpire: kasaq ustaz ni tapi depa punya spirit relation tu lain macam

@Lan_Todak87: Ceramah kat masjid kota raja.. ustaz bolliwod bg soalan..last2 ustaz paklah kena pau rm10 lawakk berdekahh

@cikosomo: Sukaaaa sgt tengok ustaz dua, ri du depa dok ceramah berdua lma x jumpa geng2..

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Suara Sebiji Arwah Saleem..” – Nyanyian Pakcik Berkerusi Roda Buat Ramai Sebak
Next article“Sambung belajar pun kena bahan dah sekarang”- video anak muda tarik perhatian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here