“Mommy t4kut, ris4u, tpi..”- Amyra Rosly Dedah Keadaan Terkini Ank Kedua Kna ‘Kawasaki Infection.’

Pelakon Amyra Rosli berkongsi perkembangan terkini anak keduanya, Ayra Aryssa yang dilapo.rkan men.gala.mi dem.am pa.as sejak beberapa hari lalu.

Menurut Amyra, suhu badan anaknya itu masih lagi dengan bacaan 40 darjah cel.sius selain badannya turut dipenuhi ruam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli)

“A day before admitted, Aryssa okay sangat-sangat. Pergi haircut, main merry go round, balik rumah ber.ge.lak ketawa dengan abang. Esok bangun terus sa.kit? And sampai la hari ni temperature masih 40 dan badan penuh rashes.

“Tak pernah-pernah Mommy tengok adik weak sampai tak boleh berca.kap berhari-hari mcm ni,” tulisnya.

Ibu kepada dua cahaya mata ini turut akui perasannya bercampur baur mengenangkan ujian menimpa permata hatinya itu.

“Mommy ta.kut, ris.au, penat, down, sed.ih, ta.pi untuk adik, Mommy kena kuat and adik my strong girl, you can fight this,” tulisnya menerusi hantaran terkini di Instagram.

Sementara itu menerusi Insta Stories, isteri kepada pelakon Amar Baharin memaklumkan kesan ruam yang dia.lami kanak-kanak berusia dua tahun itu ialah kerana ‘Kawasaki Infection.’

“Yes ini condition anak Myra sekarang. Kawasaki Infection. The whole body dia kena attacked. Kes.ian dia. Myra baca semua DM dan komen korang. Tapi tak berkese.mpatan lagi nak reply.

“Maaf sangat. Semua dah reda nanti Myra reply okay. Thank you yang mendoakan Aryssa. Love you all,” tulisnya.

Sumber: MH

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*