“Merom4ng Bulv Den!” – Gelagat Aaron Dan Gambit Lakonkan Watak Lel4ki G4y, Netizen Tergel4k Teng0k

Ada tak di antara korang yang tengah layan drama Suamiku Lelaki Pendosa lakonan Datuk Aaron Aziz dan heroin baru, Sophia AlBarakbah?

Bagi yang tak tahu, drama ini mengisahkan mengenai Dean Ilyas lakonan Aaron yang pada dasarnya nampak seperti lelaki normal namun cenderung kepada homos3ksual atau hubvngan sej3nis.

Drama Imamku Lelaki Pendosa Tv3Sumber: Blog
Dalam drama ini, Dean telah berkahwin dengan Cahaya lakonan Sophia yang mana pada masa yang sama ada ‘sejarah’ juga dengan Izfairin lakonan Gambit Saifullah. Haa yang dah tengok episod semalam mesti tau apa hubungan dorang kan??

Aaron kongsi belakang tabir ‘babak g3li g3li buah p3arl’

Saat drama ini menerima sambutan hangat di media sosial, Aaron semalam telah memuat naik satu klip video memaparkan behind the scene lakonannya bersama Gambit di Instagram.

Apa yang menarik perhatian netizen, babak tersebut mempunyai kaitan dengan hubungan mereka sebagai pasangan s3jenis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz)

Meskipun Aaron dan Gambit nampak profesional masa melakonkan watak tersebut, tapi habis je berlakon dua-dua macam tak dapat tahan perasaan awkward masing-masing! Hadehhh..

Bila Gangster dan Paskal salah ambik project. Ni behind the scene babak geli geli buah pearl. Jangan kecam tapi follow drama ni sampai habis. Ada pengajaran dan pedoman untuk dipelajari.

“Setiap manusia ada rahsia gelap tapi kalau bertaubat insyaAllah boleh berubah,” tulisnya di kapsyen.

“Apa ni Malekkk?”

Rata-rata netizen yang melihat klip tersebut dapat memahami apa yang cuba disampaikan Aaron sehinggakan ada yang membandingkan wataknya dengan Malek dalam filem KL Gangster.

Pun begitu, ramai yang puji watak Aaron dengan Gambit memang menjadi dalam drama ni tau!

 

Sumber:Lobak Merah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber :www.dnq.pw

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*