Uncategorized

“Jumpa Jarvm Dalam Bilik Tidur, Syiling Depan Rumah”-Da’i Syed Sy4k Kena S1hir

Pendakwah bebas, Da’i Syed Iqmal mended4hkan kini sedang mendapatkan raw4tan secara perub4tan Islamik bersama tiga orang ustaz bagi mer4wat ganggu4n s1hir yang dihantar kepadanya.

Kata Syed Iqmal, 26, ganggvan s1hir yang difahamkan dihantar oleh seorang wanita itu telah menyebabkan dirinya menjadi tert3kan, malas dan ser3but.

“Ya, saya ada pergi berub4t, ustaz kata saya kena ganggvan dan saya diberikan air bacaan surah Yasin dan air garam.

“Ganggu4n itu menjadikan saya str3ss, malas kerja, kvsut kep4la, tak boleh nak bagi komitmen sebab terlalu ser4but dan tak boleh tidur malam.

“Raw4tan itu saya lakukan bersama tiga orang ustaz berdekatan rumah saya, Kajang dan salah seorang lagi melalui atas talian,” katanya kepada Gempak.

G4ngguan yang dialami sejak Februari itu bermula apabila dia menemui jarvm di dalam bilik tidurnya.

Selain itu, adiknya juga menemui duit syiling pelik di luar kediaman mereka.

“Ia berlaku sejak Februari lalu, kata ustaz yang hantar itu perempuan, tapi lebih baik saya tak tahu siapa.

“Sebelum ini, saya jumpa jarvm di dalam bilik dekat rak baju saya. Peliknya sebab jarvm tu tak pernah ada situ, tiba-tiba terjumpa. Adik saya pun jumpa duit syiling depan rumah dan dia ambil.

“Lepas tu saya hubungi ustaz untuk scan rumah saya, katanya di dalam bilik saya, depan rumah dan di dalam kereta ada ‘benda‘ itu. Dia bagi kita rasa malas, sekat tak bagi kita kerja,” ujarnya.

Syed Iqmal ditemui pada majlis memeterai perjanjian antaranya dan Kamya Glow di Kamya Glow di Bukit Jelutong, Selangor, pada Jumaat.

Turut dilancarkan pada majlis sama adalah kempen ‘Mencari Wajah Kamya’ yang mana 30 pengguna baik lelaki atau wanita akan dipilih untuk menggunakan produk Kamya Glow selama sebulan secara percuma.

10 pengguna bertuah akan memenangi hadiah berbentuk emas (gold bar), voucher membeli-belah dan hadiah utama berupa percutian ke Langkawi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SYED IQMAL 🌍 (@daisyed_)

Sumber: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *