“Janganlah panggil..” (Video) Alif Satar panggil penyanyi nmbor 1, skali reaksi Tokti jdi bualan netizen

Hantaran video oleh seorang pengguna cetuskan penyanyi nombor satu negara iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut dikenali dengan panggilan Tokti menerima pujian oleh netizen berikutan sikapnya ini sekali lagi mengundang perhatian ramai.

Dalam industri muzik tanah air, Tokti sering dianggap ramai bahawa dia merupakan penyanyi nombor satu Malaysia. Lihat sahaja pencapaiannya yang dari dahulu sehingga kini menghiburkan buat pendengar.

Tokti

Walau bagaimanapun, pengguna atas nama, epizahari membuatkan ramai bersetuju dengan pandangannya mengenai sikap humble Tokti yang mana dalam satu rakaman video yang dimuat naik olehnya ini memaparkan disaat dia dipanggil oleh pengacara Alif Satar.

Tokti selaku juri tetap rancangan yang kian popular, Big Stage ini ditanyakan sesuatu oleh Alif Satar dimana dia turut panggil Tokti disaat itu dengan gelaran penyanyi nombor 1 Malaysia.

Reaksi Tokti selepas di panggil penyanyi nombor 1 ini bagaimanapun cetuskan dia hangat dibualkan oleh netizen diruangan komen.

Meminta agar tidak dipanggil sedemikian, Tokti dipuji ramai sebagai penyanyi yang sehingga kini sangat rendah diri dan ramai meninggalkan bermacam-macam reaksi senang buatnya diruang komen.

“Banyak kali bila disebut… Tokti geleng geleng kepala”

Tokti

“Dia memang nombor 1 panggil je…”

IMG_20220321_112241IMG_20220321_112228

“Sentiasa membumi”

IMG_20220321_112219

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*