“Dia buat dah hahaha..” (Video) Janna Nick nyanyi live. Sekali Ain Edruce kacau tarik perhatian

Lagu berjudul Gatal nyanyian pelakon terkenal, Janna Nick yang dilancarkan sejak sebulan yang lalu nampaknya tidak henti-henti undang perhatian ramai dengan perkembangan lagu tersebut.

Turut menjadi perbualan hangat di aplikasi, TikTok kerana lagu Gatal telah dijadikan sebagai trend popular disertai oleh pengguna TikTok yang mana juga sampai ke negara-negara luar sekali gus melonjakkan lagi nama Janna Nick dikenali ramai.

Antara trend lagu Gatal yang popular juga adalah dengan cara penyanyi berpusing manakala telefon mengikuti mereka yang lalunya hasil menjadi sebegini:

Namun begitu, apa yang cetuskan penyanyi asal lagu tersebut mengundang rasa geli hati warganet pula apabila dapat dilihat Janna Nick di ruangan Instagram miliknya memuat naik satu rakaman video lucu yang memaparkan sedikit paparan dirinya menyanyikan lagu Gatal secara live di pentas.

Dalam pada Janna Nick nyanyi lagu Gatal itu, datang pula rakan selebriti, Ain Edruce yang mana dirinya juga terkenal dengan perangai lucu dan selambanya yang mana sempat pula dia mengusik Janna Nick.

“Senget ni is back Ain Edruce,” ujarnya pula diruangan kapsyen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Komen-komen yang ditinggalkan oleh warganet pula kelihatannya tidak dapat menahan ketawa selepas melihat gelagat selamba Ain Edruce usik Janna Nick itu.

“Dua ketul senget…”

AinAin

“Aku memang tak boleh blah…”

IMG_20220321_095408

“Hahaha lawak la…”

IMG_20220321_095426Ain

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*