Hiburan

” Dalam pantang pun cantik..” Wawa zainal dedah wajah anak di majlis cvkur jambul

Genap 11 hari melahirkan cahaya mata keempat, pelakon dan usahawan cantik, Wawa Zainal akhirnya mendedahkan wajah puteranya yang sangat comel.

Perkongsian tersebut dibuat melalui laman Instagram Wawa Zainal dan jugs suaminya, Aeril Zafrel.

Beberapa keping foto wajah anak keempat Wawa dikongsi sempena majlis cukur jambul yang diadakan secara tertutup dan kecil-kecilan di kediaman mereka.

Pasangan pelakon ini turut berkongsi nama bayi mereka iaitu Jibril Ibtisam kepada peminat dan warga maya.

“Assalamualaikum jibril ibtisam..day 11 today”

Sebelum ini Wawa pernah berkongsi pengalaman melahirkan baby Jibril di laman Instagramnya. Menurutnya, dia terpaksa menahan saklt pada pukul 2 pagi kerana tak sampai hati nak kejutkan suaminya yang sedang tidur.

“Jam 2am menahan saklt tak sampai hati nak kejut aeril.. tunggu la sampai 5am.. sampai-sampai hospital dah 9cm , lain macam saklt dia walaupun anak ke4 da”

Rata-rata warga maya tldak putus-putus memuji kecomelan baby Jibril. Ada juga yang terpesona dengan kecantikan Wawa walaupun sedang berpantang.

Sumber : majalahpama

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Sumber: transformasi

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *