“Dah Tua Pon Gatal…”- Demi Naikkan Nama Aliff Syukri, Sanggup Bersentuhan Dengan ‘Influencer’

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh seorang wanita yang viral di aplikasi Tiktok, Puteri Sari sekali lagi menjadi perhatian ramai apabila beliau dan seorang jutawan terkenal di tanah air membuat satu rakaman yang kini ‘trending’ di aplikasi Tiktok. Klip tersebut memberi banyak implikasi yang negatif apabila beliau dihentam hebat kerana jutaawan tersebut telah mempunyai isteri. Aliff Syukri yang seperti selesa melakukan hal sedemikian itu semata mata untuk mendapat jumlah tontonan yang ramai dan menginginkan terus gah di aplikasi Tiktok tanpa mengira dosa dan pahala.

Klip tersebut yang membuatkan ramai netizen melakukan tarian sebegitu bersama ahli keluarga telah dilakukan oleh Puteri Sari dan Aliff Syukri. Pemakaian wanita tersebut yang berlitup itu dihakimi oleh warga netizen apabila menyentuh Aliff Syukri tanpa rasa bersalah. Perkonsian tersebut dengan ber’caption’ ‘Dato ajak nikah’ itu membuatkan netizen hairan akan sikap mereka. Perbuatan mereka yang seperti tidak menjaga perasaan sang isteri yang berada di rumah menjaga anak anak yang makin membesar itu akhirnya menjadi tohmahan netizen.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@If@:Bini Dato tak marah ke ?

@fauzanaiman:risau jadi macam cerita 7 hari mencintaimu je

@Supiah Sofea:puteri nmpk cantik pakai macam tu.. moga terus istiqamah sayang..

@Kim7K٭:risauuu ehh risauuu sangat btw dato tambah la lagi

@MrJosKirin:Untung Dato dpt bini jenis x pandai cemburu

@Arep:Kecik hati org umh dato klau tngok ayat ni

@Smkkualalumpur:Bini dia b like:buat lh ape korang buat janji dpt duit

Hukum hakam agama tidak boleh diajak bermain walaupun memiliki harta dan kemewahan yang berganda.Hati seorang isteri semestinya akan terjejas jika menyaksikan klip tersebut dan kita hanya mampu berdoa yang baik baik sahaja semoga hubungan rumahtangga jutawan terkenal itu kekal hingga ke hujung hayat.

Jangan lupa komen yang baik baik

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*