Home Uncategorized “Biarlah dia mengambil masa untuk memahami Islam lebih dulu…” – Sabri Yunus...

“Biarlah dia mengambil masa untuk memahami Islam lebih dulu…” – Sabri Yunus Akui Tak Terlalu Memaksa Angeline Tan Untuk Solat

251
0

Pelakon Sabri Yunus, yang baru-baru ini membina keluarga dengan Angelina Tan, merasa bersyukur kerana perkahwinan mereka menerima sokongan positif dari peminat.

Walaupun terdapat kontroversi yang melibatkan kesahihan perkahwinan mereka, pelakon ini memilih untuk memandangnya secara positif dan tidak terlalu memikirkan isu tersebut kerana mereka mendapat restu keluarga, terutama dari anak-anak mereka.

Sabri juga menyatakan bahawa beberapa tahun yang lalu, dia dan Angelina pernah berbincang tentang perkahwinan, dan dia yakin bahawa jika mereka berkahwin, seluruh rakyat Malaysia akan menyukainya.

Pelakon berusia 62 tahun itu juga mengungkapkan bahawa isterinya sedang belajar dan memahami Islam, dan sebagai suami, dia tidak mahu memberi tekanan yang berlebihan. Oleh itu, dia memberi Angeline tiga tahun untuk memahami Islam sebelum membuat keputusan untuk memeluk agama tersebut dan berkahwin.

“Jadi, saya tidak mengharapkan perubahan cepat, seperti memulai sembahyang segera. Saya ingin dia mengambil masa untuk memahami Islam lebih mendalam…” – Sabri Yunus

Sabri juga menyatakan bahawa jika Angeline tidak memahami Islam, perkahwinan mereka mungkin akan terjejas oleh kontroversi sekitar status perkahwinan yang tidak sah.

Lihat Posting di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angeline Tan (@angelinetanyy)

Sumber: Harian

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Isteri Saya Sentiasa Seksi Di Mata Saya, Saya Tak Kisah Tentang Rupa Dia…” – Suami Fasha Sandha
Next article“Ai Pun Tak Patut Sepatutnya…” – Netizen Terkejut Melihat Ai Version Neelofa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here