Home Viral “Berhenti La Ambil Benda Macam Ni Sebagai Acuan Kehidupan…” – Individu Tidak...

“Berhenti La Ambil Benda Macam Ni Sebagai Acuan Kehidupan…” – Individu Tidak Setuju Tindakan Aisyah Hijanah

247
0

Aisyah Hijanah memindahkan segala aset dan harta sepencarian kepada namanya selepas suaminya, Aliff Teega, berpoligami, dan ini menyebabkan berbagai pandangan muncul di media sosial. Sementara banyak yang memuji langkah Aisyah sebagai tindakan genius yang memikirkan masa depan dirinya dan anak-anak, terdapat juga yang berpendapat bahawa keputusan tersebut adalah tidak bijak.

Pandangan seorang individu dalam aplikasi tersebut menyeru orang ramai untuk berhenti mengambil kisah Aisyah sebagai panduan, dengan menyifatkan tindakannya sebagai sesuatu yang tidak bijak. Ini mencerminkan perbezaan pendapat di kalangan netizen mengenai langkah yang diambil oleh Aisyah Hijanah dalam konteks perubahan aset dan harta sepencarian.

Pendapat individu tersebut menimbulkan kontroversi, dengan ramai yang tidak bersetuju dan mengecamnya. Sebahagian menganggap pendapat tersebut mengajak wanita untuk menjadi ‘bodoh’ dan tidak mempertahankan diri apabila diabaikan oleh suami. Ini mencerminkan perbezaan pandangan mengenai hak dan tanggungjawab wanita dalam hubungan serta interpretasi tentang hibah dan harta sepencarian.

Lihat Posting di bawah:

Sumber: X

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Saya Cuba Berbuat Yang Terbaik Tetapi Disalah Tafsir Oleh Lidah Yang Suka Menghakimi…” – Aisar Khaled
Next article“Hak Tetap Hak…” – Usahawan Muda Dah Siap ‘Secure’ Harta Sebelum Berpisah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here