“Bahaya Betul Pandangan Tu..”- Peminat Puji ‘Chemistry’ Amir Masdi Dan Shila Amzah Nyanyi Lagu Baldu Biru

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh seorang penyanyi terkenal iaitu Shila Amzah mendapat perhatian ramai apabila beliau menyanyikan lagu zaman 90-an bersama seorang penyanyi lelaki iatu Amir Masdi. Perkongsian tersebut membuat para peminat terpukau akan keserasian mereka ketika menyanyikan lagu Baldu Biru yang dinyanyikan oleh Awie dan Ella.

Nyanyian semula dari Amir dan Shila memberi satu nafas baru dengan kelainan yang cukup sedap didengari sehingga mereka mendapat pelbagai pujian di ruangan komen. Tambahan pula, perkongsian Shila di laman Tiktok itu mendapt perhatian oleh Ella sehingga penyanyi Ella memuji nyanyian mereka. Namun yang menarik perhatian ramai adalah pandangan Amir Masdi ketika menyanyi sambil memandang raut wajah Shila.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen dan reaksi diberikan seperti :

@syufa_h:Cara amir pandang shila tu sesuatu anywayyy niceeee duet!

@Eitafayez:Amir klau duet dia mmg suka tgk pasangan duet dia… tu yg jd sweet tu..

@SweetJiminMinhyuklover:Amir likes shila ni, muka x boleh tipu cara dia pandang mmg boleh nampak. Whatever it is korg Comel n ada chemistry yang serasi! Collab more pls

@ytjtkucing:Patut lah sha macam happy je , dah jumpa ubat rupanya Amir jaga sha elok-elok tau , Kesian dia dah lalui mcm-mcm.

@Babyyumie98:Favorit habis part they both main guitar together kat bridge movement sama, senyum sama , pusing sama

@bajookuu:bahaya betul pandangan amir tu alahai !

@Darky.85:tak pernah mengecewakan…torbaikkk

@kanigara:besttt terukk saya selalu dengar dekat radiooo

@panas lah:shila ni bg la lagu ape pon kompem sedap dia nyanyi..

@zaidinazarudin:Amir pnye chrcter bila nyanyi yg paling best , dia pnye mvement sangatlah ikut beat lagu . thts amir masjid

@watiesaran:Mantap suara Shila.. Amir pon x kurang hebat nya.. gandingan yg mantap sekali

@FaraQasin:sweet gila amir asyik2 tgk shila menjiwai sgt dua2 lagu best vokal dua2 pun padu!! loved gila!

@Ct teh:amir mmg mcm Tu laaa…dia nk ambil feel ..masa dia nynyi lagu Halaman Asmara dgn kak ziana pun mcm Tu…

@Maisarah Ili26:means amir kagum, suara shila ni unik, ofcoz lah dia bangga dpt duet skali perasaan dpt duet dgn yg penyanyi suara sedap ni,enjoy wehh

Keserasian dan kemerduan mereka ketika menyanyikan lagu tersebut membuatkan klip tersebut mendapat tontonan yang banyak di laman Tiktok. Shila yang teruja menyanyikan lagu tersebut bersama Amir Masdi membuatkan lagu tersebut memberi seribu makna kepada mereka. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat mereka dalam terus berkarya dalam kerjaya masing masing.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*