Hiburan

“Aku Akn Dedahkan Siapa Bin4tangnya” – Diva AA Meng4muk! Program TV Btal Temubual Saat Akhir?

Umum mengetahui bahawa selebriti sensasi, Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagaiDiva AA sememangnya lan.tang bersuara di media sosial.

Diva AA Men.ga.muk

Baik mengenai i.su semasa ataupun dirinya, Diva AA akan terus me.ne.gur mereka yang terli.bat secara terbuka. Terbaru, pengacara popular ini meluahkan rasa ma.rah dan ke.cewa terhadap sebuah program televisyen yang telah memba.talkan temujanji wawancaranya di saat akhir.

Difahamkan,program tersebut telah memba.talkan temujanjinya dengan Diva AA berikutan mendapat ara.han daripada pihak atasan untuk berbuat demikian.

“Just dapat called kata sempudal ini ‘Arahan boss’? Tak jadik! #GTHHHpuiii

“Ko yang tak jadi? Macam aku hadap keluar program sampah ko? #GTHHHpuiii

“#TakHADAPPPkuarSTATIONSampah

“DAH BODOHHH JADIK CREWS ? #SEMAKKKtLLL” tegurnya

via Instagram Diva AA

Nekad Untuk Bongkar Perkara Sebenar

Dalam pada itu, Diva AA juga nekad untuk men.dedah.kan individu yang dimaksudkannya tidak lama lagi. Jelasnya, dia telah menyimpan kisah sebenar selama ini mengenai dua in.si.den yang disifatkan Divaa sebagai perbuatan khi.an.at terhadapnya.

“Aku simpan cerita ini dah setahun ya daripada musim lepas sampaikan musim baru program bodoh itu hari Ahad ini. So aku berdiam diri dan tak dedahkan cerita sebenar. kau tunggu kau ingat kau ada power kau ingat kau bos bos fake ters*al, TV station sampah!

“Kau tunggu! kau tunggu aku akan dedahkan siapa binatangnya kau. dua kes ya dua kes tak tipu.

“Dengan nama Allah, atas dunia sebelum kau masuk kubur aku dedahkan siapa kau kau merangkak dekat akhirat cari tapak lutut kaki diva aa melutut atas perbuatan khianat kau sebab kau bos stesen sampah kau tunggu aku akan dedahkan, viral aku akan dedahkan siapa binatangnya kau. bagi satu dunia tahu bangs*tnya kau. puii! laha*at” tegas Diva AA

Terdahulu, rata-rata pengikut Diva AA meluahkan rasa ke.ce.wa kerana program realiti Lagu Cinta Kita bagi musim ketiga tidak lagi menggunakan khidmatnya dan Elly Mazlein sebagai hos. Sebaliknya Kamal Adli dan Ain Edruce telah dipilih sebagai hos yang baru.

Sumber: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published.