Isu Semasa

“Ahh So sweett..” Gelagat Fazura M4rah Dekat Celcom & Lazada Bikin Ramai Cair! -‘Later ahhh, i very busy’

Sejak menjadi usahawan tudung, ramai yang semakin mengemari selebriti jelita ini iaitu Nur Fazura dimana dia menjadi bualan hangat bukan sahaja sebagai pelakon.

Malah sebagai seorang usahawan yang mengeluarkan tudung jenamanya sendiri dengan harga yang cukup berpatutan dimana turut mengundang peminat begitu teruja untuk mendapatkannya sehingga jualan selebriti ini cepat ‘di.serang’ peminat.

Selain tudung, Nur Fazura juga diketahui ramai mempunyai produk kecantikannya sendiri dan nampaknya satu rak.aman dia sedang ma.rah  ‘masa ni lah celcom nak masuk, lazada nak masuk’ menarik perhatian ramai dengan gelagat Fazura yang lucu dan cantik itu.

Lebih menarik perhatian dalam video yang dikongsikan oleh salah seorang pengguna TikTok yang bernama fazura.klstokis ini bukan sahaja membuatkan netizen suka melihat kecantikannya malah turut menunjukkan gela.gat Fazura yang tidak disangka-sangka peminat seorang yang lucu dan cantik

VIDEO:

Dalam pada itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dengan gelagt Fazura bercakap ‘masa ni lah celcom nak masuk, lazada nak masuk’ itu. Malah, ade yang cakap ‘manis buah kelapa tak semanis Fazura’

“Manis buah kelapa tak semanis Fazura”-Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video itu telah mendapat 332k tontonan, 33.9tanda suka dan 116 komen di TikTok.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

“Time dia cakap’later’ look expensive siot..”

“Aku ingat ade orang call tadi time dia tibe lag..”

“Later ahhh… i very busy..”

“Serius aku rasa Fazura ni artis kedua tercantik slps tokti..”

“Suka betul perempuan Macam Fazura ni..”

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: fazura.klstokis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *