Ramai Puji Amelia Henderson Berbaju Pengantin, “Cantik, Baik, Cukup Pakej”

Salah seorang pelakon yang memiliki pakej lengkap dikenali sebagai Amelia Henderson ini sering kali mencuri perhatian umum. Sudahlah cantik, pandai berlakon pula, siapa sahaja yang tidak mudah jatuh hati dengannya.

Malah baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan Amelia Henderson berbaju pengantin telah mencuri perhatian warganet. Dalam rakaman tersebut pelakon jelita ini mengenakan pakaian tersebut sambil berjalan di sebuah ruang.

Screenshot at Feb 19 09-34-52

Difahamkan Amelia Henderson berbaju pengantin itu adalah dari rekaan Rizman Ruzaini untuk memperagakan koleksi busana bridal bagi jenama berkenaan.

Berikut adalah perkongsian rakaman Amelia Henderson berbaju pengantin yang telah membuatkan ramai melihatnya jatuh hati dengannya:

Manis sungguh senyuman yang terukir di bibir pelakon jelita ini! Sudahlah cantik, tak sombong pula. Apa-apa pun perkongsian rakaman pelakon jelita berbaju pengantin ini telah meraih lebih 200 ribu tontonan dan tujuh ribu likes.

Rata-rata warganet memuji kecantikan Amelia Henderson ini dan meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen perkongsian oleh seorang seorang pengguna TikTok dengan nama akaun erniznm:

“Orang cantik, baju pun cantik”

Amelia Henderson berbaju 4

“Satu yang istimewa tentang dia tidak sombong rendah diri..Pernah berborak dengan dia”

Amelia Henderson berbaju 3

“Suka tengok dia berlakon”

Amelia Henderson berbaju 2

“Artis paling cantik terkenal masa kini…Pasal tak sombong”

Amelia Henderson berbaju 1

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*