“kurang aj0r letak telipon..”- Jinggo S0und Sikap Pelakon ‘Demand’ Bayaran Trlalu Tinggi!

Selepas pengarah, Rashid Sibir mendedahkan terdapat pelakon yang meminta bayaran sehingga melebihi gaji pengarah itu sendiri, pelbagai reaksi dari pelbagai pihak turut dilon.tarkan termasuk Azman Haji Yahya atau lebih dikenali sebagai Jinggo yang meluahkan rasa tidak puas hati terhadap sege.lintir pelakon yang ber.si.kap ang.kuh.

“Dahsyat Sangat Ke Lakonan Miker?”

Menerusi hantaran di Instagram, Jinggo mempersoalkan kedudukan dan keistimewaan pelakon yang dimaksudkan sehingga sanggup meminta bayaran yang tidak masuk di akal.

“Miker saper? Dahsyat sangat ke lakonan miker? Apa yang special ni? Sampai nak gaji lebih tinggi dari gaji director!”- tegas Jinggo

Pelakon Dila.bel Sebagai Ku.rang A.jar

Tambahnya lagi, dia turut menyifatkan pelakon tersebut ber.si.kap ku.rang a.jar kerana sanggup memu.tuskan panggilan telefon dengan rakannya itu.

“Sampei kurang ajor letak teli.pon, Berangan miker ni!! Oghang Peghrok kate..Ajernya Bajang miker ni. Allo Bajang pun tak sebajang miker lah, Po.dahh!! Boleh jalang lah!! Perasantan lah.- katanya

Baru-baru ini, Rashid meluahkan rasa ke.ce.wa dengan ‘permintaan’ pelakon  yang ingin bayaran terlalu tinggi. Rashid juga mempersoalkan si.kap pengurus pelakon tersebut yang ber.sikap angkuh dengan menetapkan syarat bahawa pelakon kendaliannya itu hanya boleh bekerja untuk beberapa jam sahaja dalam sehari.

Sumber: Muraimy

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*