Disoal Adakah Sambut Perayaan Krismas?. Sekali Ini Jawapan Ezurin Khyra

Model dan sosialit, Ezurin Khyra sentiasa mendapat pertanyaan  ‘pa.dnas’ daripada orang ramai. Terkini, ibu kepada lima orahttps://sinetronmalaya.com/disoal-adakah-sa…pan-ezurin-khyra/ng cahaya mata ini menjawab persoalan salah seorang peminatnya mengenai adakah dia menyambut perayaan Krismas sewaktu berada di London, United Kingdom.

Pengikut Tanya Ezurin Mengenai Krismas

Menerusi Insta Stories, Ezurin disoal oleh peminat adakah dia menyambut perayaan Krismas.

“Adakah anda menyambut Krismas?’-Soal Peminat

Ezurin kemudian menjawab dia hanya menyambutnya di London kerana semua tempat ditu.tup berikutan pen.ingkatan k.es C.O.V.I.D-19.

“Hanya di London, Kerana semuanya ditutup di sini.”-Jelas Ezurin

Seronok Dapat Luangkan Masa Bersama Keluarga

Tambahnya lagi, dia akui berasa seronok dapat meluangkan masa bersama keluarga ap.atah lagi anak-anaknya kini sedang bercuti sekolah.

“Seronok dapat makan di rumah bersama-sama dengan keluarga ditambah dengan semua anak saya sedang cuti sekolah.”- jelas Ezurin lagi

Sebagai info, pemilik nama penuh Ezurin Yusnita Bt Abdul Malik ini dilahirkan pada 6 Jun 1972 di Pulau Pinang dan dibesarkan di Petaling Jaya, Selangor . Menerusi perkahwinan Ezurin terdahulu bersama bekas suami,Tunku Yaa’cob, mereka dikurniakan lima orang cahaya mata Tunku Amaan Khyra, Tunku Nadya Khyra, Tunku Omaan Khyra, Tunku Imaan Khyra, dan Tunku Rmaan Khyra.

Sumber: Muraimy

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*