Hiburan

“Alhamdulillah Heliza dh kahwin, tpi..” Gara2 Imej Janggut Panjang, Ini Yg Trjadi Pda Suami Heliza

Masih ramai lelaki di luar sana yang tak boleh move on dengan ber.ita perkahwinan Heliza Helmi ke? Sabarlah gais, bunga bukan sekuntum ok! Tapi sebenarnya, ramai lagi yang tak boleh move on ten.gok jan.ggut men.cecah par.as pe.rut milik suami pilihan hati Heliza ni. Korang ni biar betul?

Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman sebenarnya adalah seorang usahawan berjaya yang bergelar jutawan dan cukup aktif berkongsi ilmu kepada orang ramai dalam bentuk video pendek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Photographer (@aqo_imran)

Imej jangg.ut yang lurus milik Mahadi sememangnya menjadi sesuatu yang unik untuk orang mengenalinya selama ini. Selain dipuji mengamalkan dan membudayakan sunnah Nabi Muhammad, masih ramai juga yang mungkin tidak mengenali beliau sehingga men.gu.tuk imej tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Photographer (@aqo_imran)

Ada juga yang mempersoal mengapa Heliza memilih Mahadi sebagai suami.

Why him Heliza why?

Mahadi sudah 17 tahun simpan janggut

Melihat pada perkongsian seorang pengguna TikTok @produk.muslim.bmf, difahamkan Mahadi telah menyimpan janggutnya itu sejak 17 tahun yang lalu. Ahli perniagaan dan jutawan dari Pulau Pinang ketika itu baru berusia 22 tahun.

 

@produk.muslim.bmf Reply to @zura.zaidi ♬ original sound – produk.muslim.bmf

Dia punya janggut orang lain pula nak ri.mas

Apapun hentikanlah ku.tuk.an terhadap imej orang lain. Kita tidak layak untuk menentukan apa yang terbaik untuk orang lain. Bagi kami komen sampai persoal kenapa Heliza memilih Mahadi sebagai suami sudah agak melampau dan tidak sepatutnya diper.soal. Kita doakan sahaja agar masjid yang dibina mereka berdua kekal hingga ke syurga, Amin.

Sumber: Tiktok, Twiter

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *