“Weii srs ahh Fattah..” (Video) Fattah bt hal join trend ‘copy’ selebriti. sekali nma Shukri Yahaya kne petik

Pasangan selebriti bagai pinang dibelah dua, siapa lagi kalau bukan Fattah Amin dan Fazura. Kedua-dua pelakon terkenal ini sekarang semakin bahagia dengan cahaya mata pertama mereka, Nur Fatima Aisya.

Fattah Amin

Terbaharu nampaknya warganet ‘terkejut’ melihatkan salah satu trend terkini yang dilakukan oleh Fattah Amin sendiri dimana pasti ramai yang sudah melihat pelbagai versi video yang dikongsikan oleh pengguna aplikasi, TikTok dalam mengikuti trend copy wajah selebriti atau personaliti yang dikenali ramai.

Namun begitu, melihatkan pula Fattah Amin mengikuti trend video copy wajah selebriti itu mencetuskan ramai terhibur dengan dirinya itu.

Menerusi rakaman yang telah dimuat naik ini memaparkan dia menulis kapsyen, isteri copy Fazura (tidak) manakala isteri Fazura (ya) mengundang warganet juga terhibur dengan gelagat Fattah Amin yang sempat buat hal.

Perkongsian Fattah Amin di akaun miliknya itu bagaimanapun ditinggalkan pula hampir tiga ribu reaksi diruangan komen apabila rata-ratanya juga merasa terhibur dengan gelagat selebriti terkenal itu buat hal lalu viral di aplikasi TikTok tersebut.

“Okey you menang, memang takde sapa boleh lawan pun”

Fattah Amin

“Nak masuk group Aeril Zafrel dah ni…”

IMG_20220330_102712

“Yelaa yelaa Fattah paling win trend ni”

IMG_20220330_102726

“Ok ni dah mengalahkan Shukri Yahaya Hahaha”

Fattah Amin

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*