Hiburan

[VIDEO]Tak sombong Uqasha Senrose layan peminat dapat pujian netizen, “Kelakar orangnya…”

Selebriti, Uqasha Senrose kini bukanlah calang-calang pelakon apabila dia dapat membawa pelbagai watak dengan jayanya sekali gus mengundang dia semakin diminati penonton drama tempatan.

Malah jika dilihat menerusi kaca televisyen, bermacam-macam drama sudah dilakonkan oleh Uqasha Senrose namun ia tidak membuatkan penonton merasa jemu melihatnya.

Apa tidaknya, setiap watak dibawa oleh Uqasha Senrose meninggalkan kesan terhadap penonton. Jadi tentu sahaja apabila dapat melihat Uqasha Senrose di dunia realiti, pasti mengundang rasa teruja peminat.

IMG_20211111_083352

Terbaharu, Uqasha Senrose menjadi bualan peminat di aplikasi popular, TikTok berikutan sikap tak sombong selebriti ini apabila peminat berjumpanya di satu lokasi.

Ujar pemilik akaun itu, Uqasha Senrose tak sombong melayan peminat yang ingin berjumpa dengannya. Dalam pada masa yang sama, dia juga berkata selebriti jelita ini tidak kedekut dan humble serta seorang yang kelakar.

@makeupboxbynamiAntra artis yg plg low profile n down to earth..kje dgn die,die x kdekot n klakar orgnye yee.. kami tgh shoot ##jiwayangkaupuja♬ Emang Lagi Lagi Remix – I’m Unyil 12⚡

Video yang dikongsikan itu jelas menunjukkan betapa humble Uqasha Senrose dengan beberapa orang peminatnya yang sedang teruja mengambil gambar sehingga dia hangat mendapat perhatian sekali gus menerima pelbagai pujian di hantaran video tersebut.

“Betul. Memang seorang yang merendah diri”

Uqasha

“Sangat sangat humble, cakap pun lemah lembut je”

IMG_20211111_083554IMG_20211111_083622

“Uqasha memang tak sombong, suka”

UqashaUqasha

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *