[VIDEOO] “Weiii Mak Mertua Ni Sempoi”- Gurau Senda Reen Rahim Dengan Pelakon Senior Tarik Perhatian

Pelakon yang cukup sinonim dengan karakter Kak Su dalam salah sebuah drama tempatan, Reen Rahim ini sering sahaja menghiburkan peminat dengan telatah sempoinya. Bukan sahaja cantik, tapi lakonan selambanya kadang-kadang membuatkan penonton tertawa menyaksikannya.

Reen Rahim
Reen Rahim

Malah menerusi sosial media, Reen Rahim juga selalu membuatkan pengikutnya terhibur dengan pelbagai video menarik. Baru-baru ini satu lagi video yang memaparkan Reen Rahim bersama seorang lagi pelakon senior, Liza Abdullah telah mencuri perhatian ramai.

Dalam rakaman itu kelihatan dua pelakon ini cukup mesra dan bergurau senda. Reen Rahim mahu jadi menantu Liza Abdullah, namun pelakon senior ini memberikan pelbagai ‘nasihat’ sambil bergurau. Korang saksikan sendiri rakaman gurau senda Reen Rahim ini yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok milik pelakon tersebut sendiri:

Memang buat hal betullah dua-dua pun! Keletah gurau senda Reen Rahim dengan pelakon otai ini telah meraih lebih 461 ribu tontonan dan 42 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Boleh tanggung mak mertua seumur hidup..Janji suami bagi segalanya pun cukup kan”

gurau senda reen rahim 4

“Kelakar la Reen ni..Ngam lak ngan Liza”

gurau senda reen rahim 3

“Reen Rahim ni memang kelakar gila manja. Suka sangat bila dia buat gila2”

gurau senda reen rahim 2

“Reen Rahim memang kelakar dan sangat cantik. Suka sangat dengan dia ni…”

gurau senda reen rahim 1

SUmber: HCl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*