[VIDEO] “Tadi, dia ‘offer’ I jdi..” A Aida Brgurau Dgn Ezlynn, Soal Mencari Madu 4 Tarik Perhatian

“Dan kalau nak tahu, tadi, dia ‘offer’ I (jadi madu).”

Demikian kata penerbit, Datuk A Aida dalam video yang dimuat naik ke Instagram memaparkan dia bersama penyanyi, Ezlynn Ariffin dan suaminya, Wan Mohd Hafizam Wan Ismail.

Hantaran itu men.curi perhatian ramai apabila Aida dalam nada bergu.rau ‘menemubual’ Ezlynn dan bertanya, apakah alasan dia ingin mencari madu dan melengkapkan empat isteri untuk suaminya.

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato A.Aida (@a_aidaproduction)

“Okay, kalau nak tahu, inilah wanita syurga yang mencari madu untuk suaminya. Beruntungnya kau, Wan! Apakah alasan anda, Lyn (Ezlynn), untuk mencari madu kepada suami anda?” soalnya.

Ezlynn dengan tenang menjawab pertanyaan itu dan memberi alasan bahawa dia ingin melihat suaminya yang juga pen.der.ma hati pertama negara itu bahagia.

“Kerana terlalu menyayangi. Ya lah, perempuan mana yang sanggup nak tengok (dimadukan). Tapi, saya rasa macam, kalaulah itu memberi kebahagiaan kepada suami, akan menambahkan kebahagiaan kepada saya,” katanya.

Mengulas lagi mengenai tindakan Ezlynn itu, Aida juga menganggap bahawa penyanyi lagu Hi Hi Bye Bye itu adalah isteri yang juga rezeki daripada Allah buat Wan.

EZLYNN bersama suami tercinta, Wan Mohd Hafizam.

“Suami dia dahulu penderma hati. Semoga Allah beri Tuan Wan kita rezeki yang melimpah ruah. Dan sebab itulah isterinya sanggup mencari madu untuknya,” katanya.lllllllllllllllll

Menutup video pendek berdurasi lebih dua minit itu, Aida menegaskan bahawa dia tidak menyokong sekiranya Ezlynn ingin bermadu, namun dalam nada ber.gurau.

“Pasal bermadu itu, I tak sokong. Jangan Lyn!” je.ritnya.

Harian Metro sebelum ini melapor.kan berita perkahwinan Ezlynn dan suami pada 11 September lalu.

Tidak lama selepas itu, Ezlynn mengejutkan ramai netizen apabila meluahkan hasrat untuk mencari madu bagi melengkapkan empat isteri untuk suaminya.

Sumber: HM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*