Uqasha buat ‘review’ Kamal Adli pula usik nyanyi, suara dikatakan macam Anuar Zain

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pasangan pelakon, Uqasha Senrose dan Kamal Adli dimana mereka sering menjadi perhatian peminat.

Umum diketahui, pasangan selebriti bagai pinang dibelah dua ini sudahpun disatukan pada awal November lalu dan perkara itu cukup membahagiakan buat peminat kedua-dua pelakon utama drama Setelah Terlafaznya Akad ini.

Mana tidaknya, sama cantik sama padan sungguh melihatkan Kamal Adli dan Uqasha Senrose yang mana kedua-duanya juga bukan calang-calang pelakon. Berilah apa sahaja watak kepada mereka, tentu menarik tumpuan.

62248681_327583748184886_8737538106658429615_n

Walau bagaimanapun, siapa menyangka kedua-dua juga merupakan selebriti yang kelakar dimana terbaru, Kamal Adli dilihat sempat mengusik Uqasha Senrose yang sedang review dengan nyanyi sebuah lagu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2)

Perkongsian terbabit bagaimanapun menarik tumpuan peminat mereka yang akhirnya juga mengundang tawa apabila dalam pada masa yang sama, ada yang merasakan suara Kamal Adli apabila nyanyi sudah seperti penyanyi popular, Anuar Zain.

Sehinggakan ruang komen juga selain memberikan pujian buat Uqasha Senrose selepas melihat penampilannya itu, pasangan tersebut juga menerima bermacam-macam reaksi lucu ramai.

“Kawen dengan anuarzain ke tew hahaha”

UqashaKamal Adli

“Hahaha dah kahwin bising background…”

Kamal Adli

“Hadoi hilang fokus sis nak tengok color lipstik dek ‘anuharzink’ unplugged kat belakang…”

UqashaIMG_20211221_082942

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*