Hiburan

Upiak Isil Mengɑku Mɑlas Mandi, Tak Rasa Rimɑs… Pernah Cecah 10 Hari Tak Jirus Badɑn

AKU belum mandi, tapi masih cantik juga… Itu antara bait lagu popular Tak Tun Tuang nyanyian Upiak Isil yang menggambarkan dirinya sebenar juga malas m4ndi.

Namun Upiak atau nama sebenarnya Silvia Nanda, 36, berkata, sikap bvruk itu diubah selepas memasuki program realiti Gegar Vaganza musim kelapan (GV8).

Kata penyanyi dari Indonesia itu, dia kini lebih kerap mandi kerana tidak mahu orang sekeliling berasa tidak selesa dengan dirinya.

“Jujur saya kata semenjak masuk Gegar Vaganza ni saya rajin mandi sebab selalunya tiga hari sekali baru saya mandi.

“Kalau tak mandi nanti team make up terh1du pula b4u yang kurang sedap. Nanti semasa nak bersiap atau makeup penatarias tanya kenapa rambut bvsuk?” katanya kepada mStar.

Upiak ditemui semasa sidang media selepas berakhirnya konsert minggu keempat GV8 yang berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya pada malam Ahad lalu.

upoia4l

Upiak menyanyikan lagu Cinta Sejati di minggu keempat.

Ujar Upiak, dia pernah tidak m4ndi selama 10 hari berturut-turut tanpa ada rasa r1mas dan tidak selesa.

Dia juga menganggap kehidupannya terasa lebih bebas tanpa tekanan yang meminta dia untuk mandi.

Jujur saya kata semenjak masuk Gegar Vaganza ni saya rajin mandi sebab selalunya tiga hari sekali baru saya mandi.

UPIAK ISIL

PENYANYI

“Saya pernah tak mandi selama 10 hari sebab kalau saya tak mandi saya merasa menemukan dunia yang bebas, tak ada tek4nan dan tak ada yang suruh-suruh sebab kehidupan bahagia

“Saya mandi ni tuntutan untuk persembahan kalau tak mandi macam mana nak buat persembahan… bvsuk!” ujarnya.

Pada malam persembahan konsert GV8 minggu keempat Upiak menyanyikan lagu Cinta Sejati nyanyian asal Bunga Citra Lestari dan layak ke konsert minggu hadapan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Mstar via http://newzpower.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *