Hiburan

‘Unfollow’ Di Media Sosial Masing-Masing, Izreen Azminda Tampil Beri Penjelasan & Bakal Ambil Tindᾰkan!

Pelakon, Izreen Azminda tampil memberikan penjelasan selepas timbul spek.ulasi yang menda.kwa dia dan suami yang juga merupakan pemuzik terkenal,  Ude Wahid saling tidak mengikuti akaun Instagram mereka.

Sudah Lama Unfollow Di Media Sosial

Menerusi posting yang dimuatnaik di Instagram, Izreen menjelaskan bahawa mereka sudah lama berbuat demikian dan kehidupan mereka kini juga berada dalam keadaan bahagia.

“Dah berzaman kot tak follow masing-masing..Apa masalah? Kitaorang sihat sejahtera ja kat sini. Nak kena follow nak kena post gambaq 5 minit skali ka baru kata kategori bahagia?”- jelas Izreen

“Sa.kit Ka Apa Hang Ni?- Izreen Azminda

Dalam pada itu,  Izreen turut mempersoalkan tin.dakan warganet di media sosial yang telah memuatnaik hantaran negatif yang disifatkannya sebagai satu peng.hi.naan dan boleh di.dak.wa.

“Yang hang pulak lebih-lebih dok mengundang post benda-benda lepas. Sa.kit ka apa hang ni?

Ingat na..post benda-benda yang boleh mengundang komen-komen neg.atif h.in.aa.n ai.b yang men.jat.uhkan dan sebagainya boleh di.dak.wa!”- katanya lagi

Bakal Ambil Tin.dakan Undang-Undang

Tambah pelakon ini, dia akui sudah lama berdiam diri dan akan mengambil tin.dakan undang-undang terhadap individu yang melemp.arkan tu.d.uhan terhadapnya. Walaubagaimanapun, video tersebut sudah dipadam di aplikasi TikTok.

“Semua pakat ada life masing-masing dah.. Hang pulak gelabah bewak stu.ck dalam life orang lain.. Lama dah aku dok senyap dengan orang macam han.g nie..Nak kena ambik tin.dakan gak ni.. Tunggu sat hang.”- tegas Izreen

Sekadar info, Izreen telah mendirikan rumah tangga bersama Ude sekitar Ogos 2019. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki, Aaron Ibrahim dan Ali Idrees . Menerusi perkahwinan Izreen bersama bekas suami terdahulu pula dikurniakan seorang cahaya mata, Muhammad Adrian Umar, 5 tahun.

Sumber: muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *