“Tolak Banyak Kali Sebab ..”- Tolak Tawaran Watak Mat Kilau Sebanyak 2 Kali, Ini Kenyataan Penuh Adi Putra Punca Terima Watak

Menerusi satu klip dari temu bual dari para artis dari filem Mat Kilau mengejutkan semua apabila kenyataan yang diberikan oleh pelakon utama dalam filem tersebut iaitu Adi Putra. Pelakon dari Singapura itu menyatakan bahawa beliau sudah menolak watka utaman tersebut sebanyak dua kali atas sebab berikut. Namun hasil dari sokongan dari pelbagai pihak dan diri beliau, beliau mencuba untuk memainkan watak tersebut dengan baik dalam filem tersebut.

Mengikut kenyataan yang diberikan oleh Adi Putra, penolakan beliau untuk menerima watak Mat Kilau atas sebab yang tertentu. Pada awalnya, beliau amat risau dan takut untuk memainkan watak tersebut kerana watak yang akan dimainkan oleh belau merupakan tokoh yang dikenali dan membuatkan beliau risau jika lakonan beliau menghampakan para penonton nanti. Namun setelah berfikir panjang dengan peluang yang diberikan untuknya, akhirnya beliau menghubungi Syamsul Yusoff kembali dan menerima tawaran tersebut dan berusaha untuk memberi satu impak yang begitu mantap buat para penonton.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MeleTOP (@meletop)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@ikramilham541:Adi Putra bawak watak mat kilau…memang padu gilaaa

@FAYLACO:masib baik dia pilih pelakon yg tepat

@A Haikkal29:sebab fatah amin nak sngt jdi ketua

@SW Abdullah:Tak sia2. Adi Putra pilihan yg tepat.

@@WanySofea3430:Jai…Jai. Kau mmg mantap jadi mat kilau

@Bella Park:memang tepat. saya x dapat bayang pelakon lain yang bawa

@Ziman ZLan:setiap kali adiputra lontarkan skrip, meeti goosebump . terasa semangat dan auranya tu .. memang terpaling paduu… tahniah utk semua yg terlibat !

@nora_truelove:pemilihan Adi putra sebagai pemegang watak mat kilau…superb & tepat

@mohdsyahir112:jd gangster padu..jadi pahlawan pown mantap…pilihan yg tepat..

@ManJerrrr:adi putra mmg paling sesuai selepas beto kalau watak2 org lame ni.. sbb muke2 dorang ni muka2 org lame .. kalau muke sekarang semua muka moden2 .

@HIJAU DAUNZ:Lelaki pakai spek camtu, org x heran kan. Cuba kalo artis ppn pakai spek camtu dtg show camnie..

Usaha beliau untuk memberi satu kepuasan kepada penonton Mat Kilau mendapat hasil apabila lakonan beliau mendapat pelbagai pujian dari pelbagai pihak dan mampu membuat ramai beremosi apabila menonton filem tersebut. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik dan berterima kasih kepada barisan artis yang sanggup berlakon utnuk filem yang memberi pengajaran kepada masyarakat.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*