Isu Semasa

“tetiba datang seban weh” – (Video) Haqiem Rusli Mnngis Ktika Nyanyikan Lgu Buat Isteri Tersyng.

Perkahwinan penyanyi terkenal, Haqiem Rusli dan pasangannya Anis Sofea, 19pada Jumaat 19 November 2021 sememangnya menjadi perhatian ramai.

Mana tidaknya, majlis perkahwinan yang dig3lar ‘Wedding Of The Year’ susulan kos keseluruhan dianggarkan hampir mencecah RM7 juta itu berlangsung dengan meriah namun masih mematuhi Prosedur Operasi Standard (SOP).

Dalam majlis resepsi pada sebelah malam, Haqiem dan Sofea memilih tema  Floral Garden persis taman kayangan dengan rona pastel memandangkan Anis Sofea sangat meminati drama Korea.

Majlis berjalan dengan cukup indah dengan kehadiran ahli keluarga kedua-dua belah pihak dan sahabat handai walaupun terbatas.

Namun begitu, ketika Haqiem mendendangkan sebuah lagu buat isteri tercinta, dia kelihatan sedikit s3bak sehingga menghentikan seketika nyanyian.

Apa yang menjadi sorotan adalah tindakan isterinya yang berada disisi memujuk serta menenangkan suaminya dengan lembut sehingga tular di media sosial terutamanya di TikTok.

VIDEO:


Perkongsian-perkongsian tersebut telah dimuat naik oleh para peminat penyanyi muda itu yang berasa momen berkenaan sangat ‘sweet’.

Tak hanya itu, Instagram Kosmo Online juga turut sama membuat posting nyanyian Haqiem yang membawakan lagu dari Anji bertajuk Dia khas buat Sofea.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan menyifatkan t4ngisan Haqiem Rusli sebagai sesuatu yang berharga.

Mana tidaknya, ramai yang beranggapan bahawa air mata lelaki adalah sangat bernilai jika dia menitiskan untuk seorang wanita yang sangat dicintainya.

KOMEN NETIZEN:

Sumber: Instagram Kosmo_online, qimieliorise98, TikTok dr.najminajhan@leosbunnie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *