Tayang Lengan Bilal Gebu Brketul, Neelofa Throwback Saat Tahu Hᾰmil – “Next Nk Tngk Reaksi Pak Ustaz Pula!”

Neelofa throwback saat di mana dia baru mengetahui dirinya hamil.

Melalui TikTok, Lofa ada memuat naik video rakaman dirinya memegang alat ujian kehamilan.

Foto: IG

“Bila pertama kali tengok the word pregnant di test kit,” tulisnya di kapsyen.

Menurutnya pada waktu itu dia tak percaya sudah berbadan dua.

“Masa ni terkejut bila tahu hamil, sebab tak rancang pun. Lepas tu macam ‘blur’ kejap sebab dah tiga minggu lebih. Buat ujian sebab haid dah lewat.”

Lofa juga ada berkongsi video memparkan lengan Bilal yang berketul-ketul.

“Masyaallah gebunya Bilal,”puji mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by نور نيلوفا (@lofa.page)

Sementara itu di ruangan komen ramai juga ingin mengetahui reaksi suaminya, Haris Ismail semamsa diberitahu tentang berita kehamilan tersebut.

“Next reaction pak ustaz pulak,” tulis peminatnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by نور نيلوفا (@lofa.page)

Banyak lagi Neelofa nak throwback tu, tunggu sahajalah ya. Maklumlah masa hamil senyap sahaja. Tak gitu?

Sumber: CARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*