in

“Tapi Dia Masih Lelaki…”- Kongsi Video Jumpa ‘Nyah’, DSV dihentam Berpelukan Dengan ‘Nyah’ Indonesia

8

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh jutawan terkemuka iaitu Dato Seri Vida mendapat perhatian ramai apabila kecoh dengan klip yang beliau kongsikan di aplikasi Tiktok mengenai kehadiran ‘nyah’ dari Indonseia iaitu Lucinta Luna yang datang melawat Malaysia dan berjumpa dengan Dato Seri Vida. Pertemuan mereka berjaya menarik perhatian ramai kerana lawak jenaka mereka tonjolkan kepada umum benar benar membuatkan ramai tidak kering gusi melihatnya. Namun DSV seperti kurang dari sudut agama bahawa beliau dikatakan berpelukan dengan Lucinta Luna di sebuah ‘mall’ di Kuala Lumpur.

Klip yang menunjukkan beliau berpelukan itu mendapat hentaman dari para netizen kerana LuCinta Luna merupakan seorang ‘nyah’ dan masih dianggap lelaki jika mengikut undang undang. Aksi DSV berpelukan membuatkan ramai menegur beliau untuk sentiasa menjaga batas pergaulan walaupun luaran Lucinta Luna seperti wanita yang sangat cantik. Ketika DSV merangkul pinggang ‘nyah’ tersebut, beliau menyatakan bahawa bentuk badan ‘nyah’ tersebut sungguh cantik dan tidak seperti wanita yang beliau pernah bertemu sebelum ini. Ini membuatkan Lucinta Luna mengemukakan reaksi apabila kelakuan Dsv terhadapnya dengan mengatakan perkataan ‘asik’ yang bermaksud suka atau gembira akan sesuatu perkara.

Rakaman penuh boleh ditonton di:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Walaupun perwatakan mereka sangat rapat dan mudah berkomunikasi, namun DSV seharusnya menjaga batas pergaulan dan mengikut shariah islam yang ditetapkan supaya tiada unsur fitnah dan sebagainya yang akan berlaku. Semoga DSV dapat betulkan kekhilafan beliau dan teruskan hiburkan para netizen bersama Lucinta Luna dengan pelbagai ‘content’ yang menarik untuk masa akan datang..

Avatar of Nur Hanim

Written by Nur Hanim

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7

“Depan Orang Saya Malu..”- Tokti Segan Nak Nyanyi Lagu Raya, Tersasul Lagu Pengantin Baru

9

“Jangan Nak Tunjuk Bagus Dpn Isteri Sy..” – Amukan Khuzairi buat ramai geram