Home Semasa Tak Sanggup Tengok Isteri Sakit Mengndung, Aliff Syukri Batal Hasrat Miliki 10...

Tak Sanggup Tengok Isteri Sakit Mengndung, Aliff Syukri Batal Hasrat Miliki 10 Anak

0

Menerusi halaman tiktok mStar, tular video rakaman temubual bersama Aliff Syukri iaitu seorang anak kepada pengasas produk kosmetik Sendayu Tinggi, Rozita binti Ibrahim. Dikatakan isterinya telah dimasukkan ke dalam wad berikutan terdapat pendarahan yang banyak.

Aliffsyukri1

“Baru-baru ni dia (Datin Shahida) terpaksa masuk ke dalam wad kerana darah terlalu banyak…”

Namun alhamdulillah kerana kedua-duanya tidak mengalami kompilasi apapun berikutan dengan kenyataan Aliff Syukri sendiri,

“Alhamdulillah baby dalam keadaan selamat, cuma saya tak sanggup nak tengok dia sakit, daripada plan nak 10 anak mungkin saya akan cut this is my last anak”

Tambahnya, impian beliau untuk memiliki 10 orang anak terpaksa dilupakan berikutan kerana keadaan isterinya itu. Menurut beliau juga, isterinya itu terpaksa menggunakan kerusi roda apabila mahu berjalan di luar. Di samping terpaksa memakaiĀ pampersĀ akibat daripada darah terlalu banyak.

Klik video penuh di bawah untuk temu bual penuh :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Jom tengok apa kata netizen :

@sitidorin : memang sakit betul kala uri kt bawah sy dh kena badan lemah dan nk buat kje x boleh.

@nrhayati : kesian la dkt isteri datuk takut membahayakan nyawa….nyawa x ada ganti….ank dah ada….

@ctlaika : moga d permudah kan sgla urusan dato dn wife dn babynya

@ct.normah : Dato’…..Sy fobia bila lelaki kata sy suka budak kecik @ anak ramai

Apa-apa pun, kami doakan semoga urusan bersalin isteri Aliff Syukri berjalan dengan lancar kelak dan juga semoga Aliff Syukri serta keluarga terus kekal bahagia hingga ke jannah. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber : Tiktok dan Instagram

Previous article“Saman Jgn Tak Saman”- Potong Que Di Lorong Kecemasan, Terima Kasih Abg Polis
Next articleBaru Sahaja Akad Nikah, Lelaki Ini Terus Cerai Isterinya Talak 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here