in

“Tahan tawa ke tu, tk berat ke…” (Video) Netizen Terhibur Tengok Suami Emma Maembong Manja

rer scaled

Resepi kebahagiaan di dalam sebuah hubungan perkahwinan itu mudah sahaja. Kita perlu kekalkan keakraban hubungan kita sebagai suami isteri, sentiasa berkomunikasi dan berbincang sekiranya mempunyai masalah.

Sekiranya kita membuat semua perkara yang disebutkan, insyaAllah kemesraan itu akan terjalin. Itulah kunci kepada sebuah rumah tangga bahagia. Kita kena sama-sama berusaha untuk saling rasa dihargai apabila bersama.

Baru-baru ini, Emma Maembong berkongsi video di akaun Instagramnya, memberi tip untuk menjadikan suami ‘terlebih manja’.

Menurut Emma, pentingnya penjagaan dalaman kita sebagai seorang wanita. Bukan sahaja kita perlu cantik di luar, namun kita juga perlu kekal cantik di dalam.

152239pld1rm911z55yrp9

Rata-rata netizen teruja menunggu tip dari Emma, tetapi apa yang membuatkan netizen terhibur adalah apabila Emma menje.rit ‘berat’ kepada suami di saat suaminya duduk di atas riba Emma.

Nampak muka Emma tengah tahan ketawa itu yang membuatkan semua terhibur.

Berat kan nak meriba suami sado? Walaupun itu cuma satu lakonan, namun petua yang dikatakan Emma itu adalah benar.

152825myea4r1terw7ckwu

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen memberikan respons, dan ada juga memberi komen seperti mahu mengusik Emma Maembong dan suaminya.

Memang video tu berkenaan merupakan paid review, namun konten yang Emma buat untuk mempromosikan produk tersebut menarik perhatian netizen. – CARI

Sumber: IG EmmaMaembong

Avatar of Nur Hanim

Written by Nur Hanim

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

qwdwq scaled

“Suboqq”- Ucapan Che Ta Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Bt Ayu Raudhah & Zaquan Jadi Tumpuan

dfgdfg scaled

“Pernah Dibvli masa..” (Video) Kini Gadis Kacukan Melayu-Filipina Ini Jadi Tumpuan Netizen