Home Hiburan “Sy Tanak Ada Jaclyn..”- Terkejut Tengok Senarai Peserta, Tomok Cuba Elak Genre...

“Sy Tanak Ada Jaclyn..”- Terkejut Tengok Senarai Peserta, Tomok Cuba Elak Genre Dangdut Lepas Sertai GV9

0

Menrusi temu bual yang dibicarakan antara wartawan dengan seorang penyanyi terkenal iaitu Tomok mendapat perhatian ramai apabila beliau berjaya menyertai Gegar Vaganza musim ke-9 baru baru ini. Dalam temu bual tersebut, pelbagai isu dikupas oleh beliau dan segala pertanyaan dijawab dengan tenang walaupun jawapan beliau membuatkan ramai terhibur.

Mengikut sumber yang diperoleh, Tomok menjelaskan beliau begitu teruja menyertai pertandingan ini kerana hal ini dapat memberi pelbagai ilmu kepada beliau walaupun sudah menjadi seorang penyanyi yang berbakat. Namun beliau begitu gusardengan cabaran yang bakal diberikan untuk belia dan beliau mengharapkan pada kali ini, beliau tidak diberikan satu lagu yang bergenre dangdut kerana genre tersebut begitu sukar dilakukan dan bukan identiti beliau untuk teeruskan.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Pelbagai reaksi diberikan seteleha mendengar luahan Tomok. Namun beliau menjelaskan lagi bahawa beliau terkejut setelah melihat senarai para epserta yang turut ada bersama beliau. Beliau menyuarakan bahawa beliau tidak ingin Jaclyn turut seta dalam pertandingan tersebut, namun hal itu tidak terjadi. Jaclyn Victor juga merupakan salah seorang peserta yang menyertai dan mempunyai suara yang begitu padu itu membuatkan Tomok menyatakan bahawa beliau akan melakukan yang terbaik demi para peminat dan keluarg tercinta.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Suara Dia Serak Serak Basah Macam Arwah Saleem Laa..” – Guru Nyanyi Lagu ‘Aku Sanggup’ Dengan Penuh Syahdu
Next article“Tunggu Aku Serang Nanti..”- Ifa Raziah Amuk Tengking Wartawan, Bengang Dicop ‘Penipu’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here