Home Semasa “Skrg Dh Jadi Trend Ke Perempuan Bujang Cari Lelaki Org”- Lagi Kes...

“Skrg Dh Jadi Trend Ke Perempuan Bujang Cari Lelaki Org”- Lagi Kes Penyondol

407
0

“Musim penyondol berani bertindak ye sekarang. Puteri sarah, bella astilah, sekarang @aisyahhijanah pulak. Seronok sangat nak kacau rumahtangga orang”

Beberapa hari ini, kita sering disajikan dengan berita berkaitan dengan perempuan yang mahu merampas lelaki orang. Baru sahaja tular di media sosial di mana kali ini Aisyah Hijanah, seorang usahawan, pendakwah dan influencer muda penuh wawasan pula yang telah tular akibat kes dimana dia telah mendapat mesej dari seorang perempuan niqabis yang menghantar mesej menawarkan diri untuk menjadi isteri kedua suaminya iaitu Alif Teega yang merupakan juga seorang ikon media sosial. Dalam mesej tersebut juga perempuan itu siap mahu berjumpa dengan Aisyah sendiri.

aisyahalif1

“takutnyaaa ya Allah, beraninye dia dm n dia kata “takkan nak pentingkan org lain drpd diri sendiri?” hello sis kau yang penting diri sendiri lahai”

Namun setelah disekat di instagram, perempuan itu tetap gigih masih mahu memberitahu perasaan dia yang sebenar. Kali ini melalui emel pula.

aisyahalif2

Lihat video penuh di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga apa reaksi netizen :

@pretty gongju : alahai perangai. Aku ni tau crush aku da gf pon i angkat kaki move on,klu laki org mmg idok la nk suka

@MrsNuzzuliaty : asheram nyaaaa. Mgkin dia igt aisyah ni jenis soft spoken, islamic n boleh say yes terus agknye..

@aizazakwan : takut pulak nak post gambar husband haha

@aizanaizza : oh begitu ceritanya..cubalah dia terima lelaki yg biasa², yg belum ada apa²..usahakan sama²..

@Dayah LoniStyle : tacoddd.. sbb tu fikir byk kali nk expose partner appreciate kita bagi itu ini. nti ada org nak jugak

@JaeNabi : This is why i never share many sweet moment with my husb at med sos ..byk sgt yg ketandusan even org terdekat

Baca juga : Sophia AlBarakbah dikaitkan sebagai penyondol, Sekali Pengarah Cerita Hal Percintaan Mereka

Baca juga : “Men aint sh*t, tolong sedar diri lah penyondol…” – Luahan hati ahli keluarga Datin Zalina

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleGara-gara Mee Tarik, dua orang lelaki bergaduh sehingga bertumbuk
Next articleNaik Geram Bnyk Lipas Brkampung, Lelaki Ini Kongsi Cara Hapuskan Lipas Dlm Kereta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here