[VIDEO]“S1hir pemisah is real ya kawan kawan…” – Ustaz ded4h perbualan dengan dukvn untuk leraik4n dua orang isteri

Masyarakat sentiasa di hujani dengan pelbagai hasvtan hasvtan, god4an daripada sy4itan, ibl1s dan juga hawa n4fsu. Ramai yang tew4s kerana tidak mempunyai iman yang teguh didalam diri masing masing.

Kali ini, seorang ustaz merekodkan perbualan nya dengan seorang dukvn yang hanya mengenakan bayaran serendah rm600 untuk melakukan s1hir. Difahamkan, hanya perlukan gambar dan juga nama penuh sahaja untuk melakukan sihir tersebut.

Lihat video rakaman penuh:

@aamer7997 #mer7997 #fypシ #dakwah_islam ♬ original sound – AMER7997

@aamer7997 Reply to @mattkimmmm Semoga Di Jauhi Dari Benda² Sihir Macam Ni#fypシ #mer7997 ♬ original sound – AMER7997

@aamer7997 Reply to @luculahawkni #mer7997 #fypシ ♬ original sound – AMER7997

Lihat juga apa kata orang ramai:

@usersukasuka696:bhya dunia skrg,sbb tu kalau bahagia jgn tlalu ditunjuk,sbb x rmai org suka tgk org lain bahagia

@ukaZA : mmg betul.. dan benda ni dah terjadi pada aku.. sabar laaa siapa yg pernah diuji mcm ni..

@NRSHAHIDA :salam ustaz . sy dan suami pernah terkena s1hir pem1sah. dah bawa berub4t 2 tahun lepas ustaz boleh berub4t x sbb skrg mcm masih ada lg

@Q : Allahu dpt tahu satu ilmu pengetahuan baru jga solat semua, alquran jgn tggal, bykkn selawat ye semua..

@Remymagribee:semoga allah memberi rahmat kepada ustaz di atas maklumad untuk kepada yg sy1rik terhadap allah maha besar sekian alam terbaik ustaz

Akhir kalam, min mendoakan orang ramai agar sentiasa berhati hati dalam setiap perkara yang hendak dilakukan. Jangan lah kita melakukan perkara perkara yang tidak diredhai oleh Nya.

Jangan lupa komen yang baik sahaja.

Sumber: Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*