Hiburan

Usia Cecah 38 Tahun, Kecantikan Sari Yanti Dpt Pujian. Sekali Komen Suaminya Jep Jadi Bualan

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon, Sari Yanti ini. Dirinya yang semakin bahagia disisi suami, Jep Sepahtu dan anak-anaknya mengundang Sari Yanti juga jarang muncul di kaca televisyen.

Pun begitu, selebriti jelita ini juga menggunakan platform Instagram untuk berkongsikan perkembangannya kepada peminat dan penyokong dimana dia telah diikuti 3.3 juta pengguna lain.

220643189_429003925488912_157134281884477670_n

Walau bagaimanapun, selain perkembangan kerjaya Sari Yanti juga berkongsikan mengenai dirinya dan anak-anak. Pun begitu, satu perkongsian terbaru daripada isteri Jep Sepahtu ini melalui ruangan Instagram peribadinya mengundang ramai begitu tertarik.

Mana tidaknya, Sari Yanti memuat naik sekeping foto dengan menulis kapsyen mengenai usianya yang berbunyi, ‘Next year dah 38 tahun, Insyaallah.’ Lalu membuatkan kecantikannya itu menjadi bualan hangat diruangan komen.

Rata-rata netizen memberikan pujian buatnya disamping perkongsian terbabit juga menerima ribuan tanda suka dengan pantas daripada ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti)

Lanjutan daripada reaksi yang ditinggalkan oleh netizen menerusi ruangan komen itu, rata-rata daripada mereka mengatakan Sari Yanti tidak seperti berusia 38 tahun malah kelihatan kekal muda seperti 18 tahun.

“Alhamdulillah suami tak perasan…”

Sari

“Tkpe, kalau jumpa depan masih macam umur 18”

IMG_20211214_091853

“Ya ke… boleh pakai baju sekolah menengah lagi ni”

IMG_20211214_091903

“Eee tak paham lah! Macam 18 jee”

IMG_20211214_091916

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL, newzpower

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *