Home Isu Semasa Ramai Yg Susah Hati Pada Puteri Sarah Gara Gara ‘Longkang’

Ramai Yg Susah Hati Pada Puteri Sarah Gara Gara ‘Longkang’

70
0

Sejak belakangan ini, nama Puteri Sarah Liyana sangat hangat diperkatakan apabila selepas suaminya membuat pendedahan telah berkahwin bersama Ira Kazar di Thailand. Walau bagaimanapun, Puteri Sarah sudah mengambil tindakan terhadap Ira Kazar atas dakwaan mengganggu rumah tangganya sejak tahun lepas lagi.

Menerusi sebuah klip video di akaun Instagram Puteri Sarah menunjukkan Puteri Sarah yang menukar telefon bimbit baharu setelah telefon bimbitnya lamanya terjatuh ke dalam longkang. Klip video tersebut mendapat sambutan hangat apabila para netizen bertanya kepada Puteri Sarah mengenai bukti-bukti yang ada di dalam telefon bimbit lama Puteri Sarah tersebut.

Rata-rata netizen bertanya bukti-bukti sempat ‘cover’ ditempat lain kah. Ramai yang sudah risau jika bukti-bukti di telefon Sarah itu hilang. Ada juga yang mengatakan supaya Sarah tidak cuai dalam membawa telefonnya ke mana-mana.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 2.0M tontonan, 50K sukaan dan 500 komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

Lihat apa kata orang ramai:

amyabubakar86 : Semua pakat risau bukti niii.. jaga baik baik bukti tu. Kami rakyat malaysia setia menyokongmu..

fathulnabila94 : Jgn bg hilg fon tu….dalam tu ade banyak bukti! Simpan elok2 ye sarah

msbeebee81 : Sarah pretty lady.Meskipun u tak kenal netizen semua..tapi kami semua menyokongmu dari belakang.

pakar_personal_loan_bank : Sarah kena buat backup banyak dkt hard drive bukti2 tu penting..Rakyat Malaysia bersamamu Puteri Sarah

54321lifeartsy: Sarah, nampak mcm SY and Sarah dah tak follow each other kat insta. Dia block Sarah ke? Or maybe wife baru yg block

nurulfarahinmahmud @baby_yusuf_naufal : ,kan awk..no 2 always work hard to block everything like she’s no 1 & feeling terpaling manjadi mangsa keadaan

amieyraghazali : kami pulak yg risau bukti2 tu..betapa kami sokong sarah, @puterisarahliyana please buat copy bukti tu.. incase jd lg..

Sumber: Instagram

Previous article“Suami mummy bukan kaki curang…” – Mas Idayu bersyukur dapat suami baik
Next article“Kalau Diorang Rasa Betul, Betul Lah..” – Zoey Rahman Jawab Isu Pembedahan Plastik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here