Pujian Aedy Ashraf bila Amelia Henderson kongsi foto, “Cepat sikirin shot…”

Drama Kisah Cinta Kita nampaknya meskipun telah melabuhkan tirai namun peminat drama tersebut masih sahaja suka melihatkan gelagat pelakon utama, Aedy Ashraf dan Amelia Henderson dimedia sosial mereka.

Kedua-dua pelakon ini bagaimanapun sejak membintangi drama tersebut daripada episod pertama dan terakhir, tidak henti-henti membuatkan peminat seronok melayan drama Kisah Cinta Kita sehinggakan Aedy Ashraf dan Amelia Henderson sering diusik peminat.

Aedy

Terbaharu pula, Amelia Henderson membuatkan peminat Kisah Cinta Kita berkumpul diruangan komen hantaran satu keping foto daripadanya yang dalam pada masa sama menerima ratusan reaksi ramai.

Biarpun begitu, apa yang lebih mengundang kecoh diruangan komen foto Amelia Henderson mengayakan busana pengantin ini kerana pelakon, Aedy Ashraf turut meninggalkan respon pujian terhadap Amelia Henderson.

Dalam pada itu, kapsyen Amelia Henderson yang berkata, “Putih susu ke putih gading,” menyebabkan dialog dalam drama Kisah Cinta Kita hangat mendapat pelbagai respon peminat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? (@ameliath)

 

Ternyata dengan pantas juga, pujian Aedy Ashraf buat Amelia Henderson di foto tersebut mencetuskan peminat sempat mengusik mereka pula selain komennya itu turut meraih ‘ratusan’ balasan peminat.

“Soalan ni kena tanya Amer Johan”

IMG_20220209_071140

“Takpe lah putih apa pun tetap cantik”

Aedy

“Bersemutlahhh”

IMG_20220209_071033

“Ketepi semua biarkan mereka bahagia”

AedyIMG_20220209_071117

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*