““Pnas sngat demam tu smpai kring tuala”” – (video) Lakonan Jaga Suami Demam , Buat Rmai Trhibur.

Drama tempatan hari ini dapat dilihat menyerikan lagi suasana industri hiburan tanah air. Kisah cinta, kekeluargaan, lawak, s3ram dan sebagainya menjadi antara yang sering dipilih sebagai tema utama drama disiarkan di televisyen tempatan.

Malah ada antara beberapa drama yang masih disiarkan kini memiliki peminatnya tersendiri. Salah satunya adalah Diari Seorang Suami yang kini sedang disiarkan di TV3 menerusi slot Lestary. Sebuah drama lakonan Afieq Shazwan,Yuna Rahim dan Keith Foo.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu petikan babak lakonan jaga suami demam dari drama tersebut telah dimuat naik di TikTok dan telah meraih perhatian ramai. Manakan tidak, dalam rakaman itu kelihatan Yuna Rahim sedang menjaga suaminya yang dilakonkan oleh Afieq Shazwan.

Diambil sehelai tuala dan dilap sekitar muka suaminya itu. Namun apa yang membuatkan ramai terhibur apabila tuala tersebut kering dan tidak basah. Berikut adalah rakaman babak lakonan jaga suami demam ini:

Perkongsian rakaman ini telah membuatkan ia menjadi bualan warganet. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Cuba korang perhati kan betul2 artis bila berlakon ibarat main pondok2 tau”

lakonan jaga suami demam 4

“Towel tak basah dan laki tu senyum. Ingat aku sorang ja perasan semalam. Haha”

lakonan jaga suami demam 3

“Panas sangat demam tu sampai kering tuala”

lakonan jaga suami demam 2

“Apiq tahan gelak tu. Hahaha aku tau”

lakonan jaga suami demam 1

Sumber:HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*