Home Hiburan Pelakon Wanita Terkenal Cedera Dipukul Suami Kerana Menolak Untuk ‘Bersama’

Pelakon Wanita Terkenal Cedera Dipukul Suami Kerana Menolak Untuk ‘Bersama’

0

Nasib malang ditimpa pelakon wanita terkenal Indonesia, Venna Melinda apabila dia dipukul suaminya sendiri. Dia dibelasah suami kerana menolak ajakan ‘bersama 2 kali sehari’. Sebelum ini, pelakon terkenal Indonesia Venna Melinda terpaksa membuat laporan polis kerana suaminya, Ferry Irawan yang juga merupakan seorang pelakon bertindak memukul sehingga berlumuran darah.

venna

Buat pengetahuan, mereka baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada bulan Mac lalu. Namun, baru beberapa bulan sahaja melangsungkan perkahwinan, Venna telah dipukul suami sehingga mengalami pendarahan teruk pada bahagian hidung dan terpaksa ditahan di hospital.

Difahamkan, Ferry sengaja menekan hidung isterinya dengan menggunakan kepala sehingga cedera. Dalam pada itu, Venna sedang dalam proses mengambil tindakan undang-undang dengan menggunakan khidmat guaman terkenal di Indonesia.

Si suami ada meminta maaf atas perbuatannya kepada isteri, namun Venna tetap dengan pendirian untuk tidak memberi peluang kerana kekasaran itu bukan kali pertama berlaku dan ianya sudah berulang beberapa kali.

Untuk info, punca dan motif pelakon itu dipukul adalah sebab menolak ajakan ‘bersama’ kerana penat. Tambahan lagi, sejak awal perkahwinan si suami dikatakan memang kuat mengamuk seperti kanak-kanak jika kemahuannya tidak dipenuhi.

“Jika permintaanya tidak ditunaikan atau perlu ditangguh, dia akan mengamuk. Mengamuk seperti anak kecil. Nanti saya akan diugut juga ya” – Venna

Sejak usia sudah menginjak 50 tahun, ibu kepada tiga cahaya mata ini mendedahkan bahawa mereka kerap ‘bersama’ dua kali setiap hari. Tidak sanggup bertahan lagi kerana berasa letih, Venna nekad untuk membuat tuntutan talak.

 

Previous articleKembang tekak! Kepala tikus dijumpai di dalam nasi kukus
Next article“Betul-betul anak paskal…” – Anak Hairul Azreen dicampak banyak kali ke dalam kolam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here