“Panggil mak sy pel4cur..”- Baru Je Sharnaaz Dedah Ssuatu Yg Mngejutkan. Skali Adik Shila Amzah Tampil Bersuara

Ibarat luka lama masih ber.darah, adik kepada penyanyi Shila Amzah iaitu Syada Amzah tidak akan memaafkan individu yang pernah be.rsik.ap bia.dab terhadap keluarganya.

Kata Syada, atau nama lengkapnya, Nursyuhada Amir Amzah menerusi satu ciapan dalam Twitter, ada beza seseorang itu bersikap jujur dan bia.dab.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SA (@syadaamzahh)

“Anda panggil mak saya pe.la.cur, kakak saya jal.ang dan keluarga saya ba.rua.

“Saya tidak akan pernah memaafkan untuk apa yang telah anda lakukan. Ada beza being real (jujur) dengan memang biadab,” ciap bekas peserta program realiti, Big Stage musim kedua itu.

Bagaimanapun, ciapan tersebut tidak merujuk kepada mana-mana individu, namun berdasarkan komen-komen netizen, penyataan tersebut dikatakan ada kaitan dengan pergolakan yang pernah berlaku antara Sharnaaz dan keluarga Shila sewaktu terjadinya episod putus cinta hampir 10 tahun lalu.

“Terus-Terang, Kami Ada Mesej..”- Sharnaaz Ahmad Dedah

Sesuatu Yg Mengejutkan Ramai

 

Terdahulu, Sharnaaz tidak boleh menghalang pengikut atau peminat mendoakan perkara yang baik untuk dirinya. Apa pun soal jodoh ini adalah ketentuan Allah.

“Cuma kita tak boleh ramal apa akan jadi pada masa depan. Kalau ada, adalah. Kalau tak ada, nak buat macam mana? Saya akan ‘keep my windows open’ (terbuka) kepada sesiapa sahaja,” jelas Sharnaaz dengan usikan yang diterima.

Bila ditanya tentang is.u untuk berbaik semula dengan keluarga Shila Amzah, dia sendiri tidak berde.ndam.

Dia melalui fasa yang pernah saya alami, pence.raian. Mungkin sesekali dia nak dapatkan pendapat dan kami berbual. Sebenarnya daripada dulu kami tidak pernah bermusuh.” jelas Sharnaaz mengakui ada berhubungan dengan Shila selepas berce.rai untuk beri kata-kata semangat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

“Saya cuma ada i.su dengan ibu bapa dia saja waktu itu. Tapi bagi saya dah lama sangat dah. Nak berde.ndam pun untuk apa? Kami ada berbual dan dia ada bertanyakan bagaimana saya lalui pengalaman dulu sewaktu ga.gal dalam alam rumah tangga.”

Sharnaaz mendedahkan Shila memang suka genre lagu begitu. Dia tahu sejak mereka pernah bercinta lagi dahulu.

“Sejak kami bercinta dulu, saya tahu memang itulah dia. Shila cukup suka genre muzik seperti kumpulan Evanescene. Tapi biasalah, dulu ada tangan-tangan ghaib yang mengawal dia, jadi tak diberikan peluang itu.”

“Tapi tempoh hari, dia dapat peluang itu. Dia menyanyi dengan baik sebab benar-benar menjiwai. Akhirnya kejayaan milik dia,” tambahnya lagi.

Sharnaaz mendedahkan kepada media bahawa dirinya tidak pernah menyimpan den.dam terhadap Shila yang pernah menjadi kekasihnya suatu ketika dahulu.

“Kami tak pernah ber.m.us.uh. Saya cuma ada isu dengan ibu bapa dia,” kata Sharnaaz atau nama sebenarnya, Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad, 37.

Pelakon drama rantaian, Suamiku Encik Sotong itu juga memaklumkan tidak menolak andai jodoh dengan Shila kembali bertaut.

“Kita tak boleh menghalang orang mendoakan. Jadi, saya terima sahaja (doa).

“Yang tentukan hanya Allah. Terima kasih yang mendoakan, saya tak boleh ramal masa depan. Kalau ada, ada. Kalau tiada, kita nak buat macam mana. Pintu hati saya sentiasa terbuka untuk semua orang yang akan hadir dalam hidup,” katanya.

Sharnaaz pernah bercinta dengan Shila atau nama sebenarnya, NurShahila Amir Amzah pada 2011 hingga 2013, namun hubungan ter.pu.tus di tengah jalan kerana tidak mendapat restu keluarga Shila.

Moga hubungan mereka kekal baik, makin matang dan sentiasa ada bersama untuk memberikan sokongan. 

Sumber: CARI

Sumber: KOSMO! ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*