Semasa

“Org ugt sy siap kluar p!sau sruh..” Iqbal $tress Disukai Rmai Lelaki & Dia Ade Ckap Psl Cik B dan Kacak.

Usahawan dan bekas pembantu peribadi Datuk Seri Vida, Iqbal Zulkefli men.gakui ter.tekan apabila sering di.kejar golongan sejenis.

Malah, Iqbal memaklumkan dirinya pernah menerima u.gutan ketika di tempat awam daripada individu yang tidak dikenalinya me.mak.sa dia melakukan perbuatan ter.ku.tuk.

“Kita dah terbuka sekarang, saya jawab sajalah. saya sebenarnya ada pengalaman bermula dari di.gan.ggu. Sampai sekarang pun, apabila saya ke tandas awam ada orang pernah keluarkan pisau suruh saya na.kal-na.kal. Tapi nasib baik saya sempat lari.

“Untuk bercerita sebenarnya agak banyak sebab saya ada pengalaman itu. Tapi saya tak tahu kenapa lelaki selalu ka.cau saya, sampai ikut kereta saya. Orang tak kenal pun ikut saya.

“Bagi saya ia perkara yang pri.vasi, cuma na.kal tu ada. Saya pun pernah na.kal. Macam biasa lelaki normal, tak ada lebih-lebih,” katanya menerusi sesi siaran langsung Instagram bersama pengacara Viviana Abdullah.

Tambah Iqbal, dia masih tidak memahami situasi tiadanya privasi dalam kehidupan seharian hingga menyebabkan dirinya mengalami depresi.

“Saya tak tahu, kenapa orang kejar saya sampai saya tak boleh pergi mall. Perempuan biasa, walaupun ramai saya tak kisah. Tapi kadang-kadang lelaki tu saya rasa macam demam pun ada. Satu masa saya de.mam, saya nak kena buat apa?

“Saya st.ress, saya depress naik grab pun orang ka.cau. Kereta kejar, terpaksa lari jauh. Apa saya nak buat? Kalau perempuan boleh pakai purdah!” tambahnya.

Episod Iqbal dan Vida yang tidak berkesudahan terus menjadi bualan netizen, terbaharu Iqbal menerusi akaun Instagramnya membuka semula kisah lampau dengan usahawan kosmetik itu.

Sementara itu, ketika ditanya bilakah waktunya Iqbal akan menamatkan ‘drama’ kahwin dengan jutawan kosmetik popular itu, jawab Iqbal, dia akan memberikan kenyataan terakhir dalam tempoh terdekat.

“Sekarang pun kalau perasan saya tak post langsung fasal DSV, dua tiga hari pun kurang tidur dan makan. Saya tak ma.rah netizen, saya tak ke.ce.wa dengan Cik B dan Kacak.

“Saya di alam serius nak kahwin, sampai bila nak berdrama? Saya akan jelaskan kenapa tak jadi kahwin, sekurang-kurangnya orang tahu dan kita bukan main-main,” simpulnya.

Sumber:Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *