“Ni baru betul reunion” – (Video) Shuib Sepahtu Akhirnya Btul-Btul muncul ,viral di TikTok.

Selepas mengambil keputusan untuk berehat daripada industri seni sejak awal Januari lalu, penyampai radio dan pelawak iaitu Shuib Sepahtu membuatkan ramai gembira kerana kemunculannya di rancangan Sepahtu Reunion Live 2021.

Meskipun kemunculannya sebagai cameo di episod terakhir Sepahtu Reunion Live 2021 pada malam tadi, namun ia sudah cukup membuatkan ramai gembira kerana warganet berharap dia kembali bersama-sama dengan Jep, Rahim dan Pak Ya di rancangan tersebut.

Malah banyak kata-katanya juga mengundang sebak peminat apabila dapat melihat kumpulan Sepahtu kembali lengkap seketika di rancangan popular dengan telatah lucu mereka itu.

Ternyata Shuib Sepahtu juga viral di aplikasi TikTok apabila warganet dihiburkan lagi dengan gelagat mereka berempat dimana seperti yang diketahui, ahli kumpulan Sepahtu dianggotai oleh mereka berempat.

Dalam pada itu, selain viral di TikTok kemunculan Shuib Sepahtu pada malam tadi juga mencetuskan rasa sebak penonton di rumah yang ada antaranya juga gembira dapat melihatnya di Sepahtu Reunion Live 2021 lagi.

Ruangan komen perkongsian di TikTok juga membuatkan peminat dan penyokong Sepahtu menghujani dengan bermacam-macam reaksi terhadap Shuib Sepahtu mahupun rakannya itu yang jelas turut gembira.

“Rahim dengan Jep muka tahan sebak…”

ShuibShuib

“Meremang bulu roma bila Shuib masuk”

ShuibIMG_20211126_112826

“Part ni serius aku jerit Shuibbb…”

IMG_20211126_112848IMG_20211126_112858

Sumber:HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*