“Memang S4iko Sejak Azali, Mer0yan!”- Mona Allen Mng4muk Iqram Dinzly C3kik Smpai Ses4k Nafas

Mona Allen ben.ga.ng sunggunh dengan Iqram Dinzly.

Mana tidaknya, Iqram di.dak.wa me.ce.ki.knya ketika menja.yakan satu babak dalam drama Hati Yang Dik.hia.na.ti.

Foto: IG

Difahamkan Iqram me.nce.kik leher Mona terlalu k.uat ketika babak pe.rga.duhan mereka mula dirakam.

Disebabkan itu Mona se.sak na.fas dan men.ga.muk.

Foto: Gempak

 

“S.aki.tlah! Tadi masa rehearsal tak buat kuat-kuat. Apa ni! Susahlah kalau berlakon dengan orang method ni!

Iqram nampaknya ter.kej.ut dengan rekasi Mona yang tiba-tiba me.len.ting itu.

Mona sempat memuat naik status di Insta Story.

“Bila orang suruh berlakon, berlakon je.lah! Tak payah buat betul-betul! Met.hod la sangat. Done unfollow. Lepas ni jangan harap nak ada scene sekali eh tak kiralah kau princess ke apa. Kau punya mer.oyan tu sama je dalam live!

“Ingatkan dah tak sai.ko rupanya memang sai.ko sejak azali.”

Ini gi.mik nak lariskan drama ke men.ga.muk betul-betul ni?

Sumber: CARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*