“Manja betul.. pakai la sendiri..”-Neelofa Dilabel Berlagak Punca Bagi Arahan Minta Betulkan Tudung

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh salah seorang peminat artis tersohor iaitu Neelofa telah menjadi bualan ramai apabila rakaman beliau mengatakan bahawa beliau dianggap sombong kerana mengarah pekerja untuk memakaikan tudung untuk beliau.Neelofa yang kini telah bergelar sebagai ibu kepada Muhammad Bilal itu semakin berseri dan makin dikenali angkara ketekunan beliau dalam urusan perniagaan beliau yag kini makin berkembang iaitu butik Naelofar.

Difahamkan Neelofa berkongsikan rakaman itu di Instagram miliknya untuk berkongsi kisah beliau kepada para peminat beliau yang tertunggu tunggu kemunculan beliau yang kini menjadi ikon hijabista di Malaysia. Rakaman beliau mengenai pemakaian tudung beliau menjadi bualan ramai kerana gaya yang dibawa oleh beliau pada kali ini sungguh unik iaitu ala ala arab. Ketika beliau mengenakan tudung tersebut, beliau hanya meminta bantuan dari penggaya beliau untuk memakai ke atas kepalanya agar beliau rasa selesa untuk bergambar. Tutur percakapan beliau ketika meminta tolong itu sungguh lembut sekali dan tidak ada unsur berlagak atau sombong di dalam rakaman tersebut..

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen dan reaksi diberikan seperti :

@Alyn Huzaifah:cantiknya neelofa

@user7346990526175:pakai la sendiri adoii you ni manja noo

@Budakmanja:Apa fungsi dia bertutup2 ni? Kan berlambak je gamba dia kat pakai tudung kat google..

@mikimouse:tudia kaya boleh la

@noorirfanabdr:susahnya nak pakai tudung ni. I think it’s time you rethink and revolutionise the niqab design.

Walaupun beliau kini menjadi seorang ibu, imej beliau tetap dijaga kemas kerana beliau tahu bahawa diri beliau digemari ramai kerana citarasa beliau dalam menggayakan pakaian versi hijabista sungguh menyerlah. Perniagaannya yang tidak asing lagi dengan para netizen membuatkan beliau lebih dikenali dengan sifat peramah kerana beliau masih menjadi seorang selebriti yang menjadi bualan ramai. Semoga Noor Neelofa terus sukses dalam setiap karya beliau..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*