in

“Mana Seluar?, Makin Teruk Lepas Kahwin Ni”- Penampilan Terkini Puteri Aisyah Dikec4m Zetizen

New Phototastic Collageokkoko scaled

Sudah tidak lazim lagi foto percutian selebriti Malaysia sering menjadi perhatian peminat serta netizen, lebih-lebih lagi kalau lokasi yang mereka singgah itu menarik untuk dikunjung.

Walau bagaimanapun, untuk selebriti wanita iaitu Puteri Aishah ini lain pula kerana percutiannya di sebuah pulau peran.ginan mendapat keca.man he.bat dari netizen atas pema.kaian beliau.

Selepas memuat naik sebuah foto sedang bergem.bira di pulau terbabit, jelas kelihatan baju dipakai oleh Aishah yang dipadankan bersama dengan seluar amat men.jo.lok ma.ta.

Baju man.di paras paha serta dipa..dankan dengan kain selend.ang ni.pis yang diikat keliling ping.gan seakan-akan sk.irt membuat ramai neti.zen ter.kejut dengan cara pemakaian pelakon terbabit.

Bukan saja ter.kejut, malah ia juga mengun.dang keca.man hebat dari netizen yang men.dak.wa Aishah seolah-olah tidak memakai seba.rang seluar.

komen ig

Dalam pada itu, ada juga yang berkata sepatutnya sebagai seorang suami, tanggungjawabnya untuk melindungi aur.at isteri tetapi netizen mera.sakan Aishah jadi sema.kin sek.si selepas dirinya mendirikan rumah tangga tahun lalu.

Walaupun ruangan komen dipenuhi dengan komen-komen yang neg.atif serta ca.cian, pelakon tersebut langsung tidak mema.dam atau memberi seba.rang maklum balas atas dak.waan yang dilakukan oleh netizen.

Sumber: IG Puteri Aisyah, beautifulnara

Avatar of Nur Hanim

Written by Nur Hanim

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

oonnaa scaled

“Tuhan Tarik Nikmat?” (Video) Shuk Sahar Perlu Duit, Terpaksa Jual Banglo RM1.2 Juta

lAX scaled

“Air mata sy mngalir selepas kenang kembali kr!tikan Ajai”- Iqbal Zulkefli Sebak