Hiburan

“Mama Mer4juk Lagi Comel..” Re4ksi Cembvru Siti Nordiana Dgn Ank Buj4ngnya Und4ng Tawa

Pelantun suara bagi lagu Memori Berkasih dikenali sebagai Siti Nordiana ini sememangnya memiliki barisan peminat yang tersendiri. Sudah agak ‘otai’ dalam dunia hiburan tanah air, nama Siti Nordiana masih gah dan relevan sebagai seorang penyanyi.

Baru-baru ini satu rakaman Siti Nordiana bersama anak bujangnya telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman itu kelihatan dua beranak ini bersama seorang lagi wanita berjalan bersama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana)

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah apabila Siti Nordiana cemburu melihat anak bujangnya hanya berpegangan tangan dengan wanita tersebut dan bukan dirinya. Perkongsian reaksi cemburu Siti Nordiana dengan anak bujangnya ini sudah pastilah hanya gurauan semata-mata.

Berikut adalah rakaman reaksi cemburu Siti Nordiana ini yang dikongsikan menerusi akaun TikTok penyanyi tersebut:

Video Player

Alahai comellah Siti Nordiana bila cemburu dengan anak sendiri! Apa-apa pun perkongsian rakaman tersebut telah meraih hampir sejuta tontonan dan 73 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan video yang dikongsikan ini dan meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Memang anak bujang laki saya pun macam ni. Malu bebenor dengan umi dia”

“Macam tak masuk…Mama muda teruk..Anak dah teruna”

“Kenapa Rayyan bagi Aunty Dya pegang? Mama pun nak pegang jugak” halah comelnya dia”

“Besar dah anak Nana..Allahu. Anak tengok mama dia pun ke bawah”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Hcl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *