Hiburan

“Luruih ka bengk0k check naa…” (Video) Kak Migha Ded4h Per4ngai Sbenar Elazman, Yang Tak Sangka

Bagi sesiapa yang meminati jenama pakaian Elrah Exclusive, pasti mengenali pasangan suami isteri yang dikenali sebagai Nur Amirah dan El Azman yang merupakan founder kepada jenama tersebut.

Selain daripada bergelar usahawan, mereka juga adalah salah seorang influencer yang mempunyai pengikut agak ramai di laman sosial masing-masing.

Baru-baru ini ke.coh bahawa Nur Amirah memaklumkan yang namanya telah dibuang daripada syarikat oleh suaminya sendiri walaupun sebelum ini dia bergelar pengarah syarikat selepas meminta untuk ber.pisah.

Dia juga pernah mengalami tekanan pera.saan atau dep.resi di awal perkahwinan dan pernah meminta untuk dice.raikan kerana tidak berasa bahagia.

Terbaru , menerusi IG Story milik akaun Nur Amirah, sekali lagi dia berkongsi perkembangan mengenai hubungan suami isteri mereka sekarang. Tidak puas hati dengan suaminya yang susah untuk melepaskannya dan memudahkan urusan pen.ceraian, usahawan berkenaan meluahkan gejo.lak dalam hati.

“Awat ingat kita ni macam dia kuat me.nipu?”

“Takot sangatlah aku ambik harta tu…”

“Tak ma.lu betul dengan parents aku…”

Tak hanya itu, Kak Migha juga menyelar tindakan Elazman yang kono.nnya mempunyai perniagaan berj.uta-juta tapi seorang yang peng.ecut kerana ta.kut hartanya habis untuk isteri dan anak-anaknya.

“Sembang kemaih bisnes juta-juta tapi pen.gecut. Kenapa peng.ecut? Sebab ta.kut sangat duit dia habis. Dia ingat kita cer.ai nak duit dia? Ingat aku ni macam dia kut, hidup berlandaskan duit!” tulisnya .

Sebelom kawen lagi perangai dah pelik

“Memang tau dia bo.ya dulu…Ciss baj.et hot sangat. Aku terkena dengan ayat manih dia kot. Paihni jaga-jaga la sapa nak terkena plak. Check la dulu luruih ka bengkok noo…”

Rahsia Ter.bong.kar… Semua Mari Cerita Kat Aku

Apapun , pendedahan ini betul-betul mengejutkan. Tak sangka perangai sebenar macam tu sekali . Kita doakan Semoga cepat2 masalah suami isteri ini boleh diselesaikan dengan segera .

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Instagram Nur Amirah

Leave a Reply

Your email address will not be published.