Isu Semasa

Linda Rafar Diser4ng Ustazah Dan Ustaz ‘Jad1an’ G4ra-G4ra Bern1qab.

Penyanyi dan pelakon Linda Rafar khabarnya ada menerima banyak ser4ngan peribadi daripada golongan agamawan yang terdiri daripada ustaz dan ustazah ‘jadi4n’ berikutan keputusannya untuk mengenakan niq4b.

Linda atau nama sebenarnya Azlinda Rafar berkata dia berharap agar diberikan ruang dan sedikit pengertian berkenaan perubahan imejnya kini kerana tidak mahu terlalu menghebahkan mengenai hal tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LR (@lindarafar)

Kata Linda, terlalu ramai agamawan jad1an yang menyer4ngnya dengan menghantar mesej peribadi di media sosial Instagram miliknya.

Allahuakbar, ramai sungguh ustaz4h, ustaz jad1an yang datang ser4ng dan hantar direct message (DM) Instagram saya. Dengar sini, saya belum umumkan apa-apa lagi. Mohon jasa baik jaga hati dan perasaan saya. Untuk berubah, biar daripada hati.

Dalam pada itu, Lina meminta mereka di luar sana agar tidak menghvkum seseorang yang ingin berubah ke arah yang lebih hanya dengan mencari kesal4han orang lain.

Tegas bek4s anggota kumpulan nyanyian Elite itu lagi, tiada manusia dalam dunia ini yang sempurna termasuklah dirinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LR (@lindarafar)

Terdahulu, Linda menerusi akaun Instagram miliknya dilihat sering saja menggayakan imej berniq4b sejak kebelakangan ini.

Tidak mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi berikutan imej terbarunya itu, Linda hanya memohon doa yang baik daripada peminat di luar sana serta menyatakan dirinya masih belum bersedia untuk mengulas mengenai penampilan terbarunya itu.

Sumber: beautifulnara ,https://www.motifviral.dnqj.m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *