“Lelaki mel4tah raih tumpuan ramai…” -‘Kedengaran Bunyi Ayam Yang Luar Biasa.

Mereka yang kuat melat4h sering kali menjadi bahan usikan rakan-rakan yang lain terutamanya semasa sedang lepak bersama. Sama macam gelagat lelaki ini yang meraih perhatian ramai apabila reaksinya yang melatah menyerupai bunyi ayam sekaligus membuatkan ramai berd3kah melihatnya.

Biasanya dalam situasi yang mengejutkan, mereka yang melatah tidak dapat mengawal perasaan mereka dan pasti akan mengejutkan ramai dengan reaksi mereka ini. Video lelaki ini juga tular dikongsikan dengan lebih 17 juta tontonan setakat ini.


Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu dilihat sedang melepak bersama rakan-rakan yang lain semasa dirakamkan. Tidak lama kemudian, salah seorang rakannya mula membaling kain kepada lelaki itu untuk mengejutkannya.

Lebih melucukan, lelaki itu kemudiannya mula melatah gara-gara terkejut dengan kain yang dibaling itu. Apa yang menarik perhatian ialah dia turut melat4h dengan membuat bunyi seperti ayam sehinggakan rakan-rakan yang lain turut berdek4h melihatnya.

Bukan sahaja membuat bunyi ayam malah lelaki itu juga siap mengibas tangannya beberapa kali sebelum berhenti. Pada penghujung video, lelaki itu kemudian mengutip semula kain tersebut selepas selesai m3latah.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat lelaki itu melatah. Malah ada yang turut berseloroh reaksinya yang melatah itu seperti bunyi ayam yang sedang terkejut.

“Kesian member, habis keluar saka ayam dia.”

melatah

“Kedengaran bunyi ayam yang luar biasa.”

lelaki

“Saya yang terperanjat sama-sama melatah bang oi.”

komen

“Saya ulang banyak kali sampai abang penat.”

tik tok

Sumber:HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*