Latihan Aksi Berlawan Hairul Azreen, Tapi Cara Buka Pintu Pula Raih Perhatian

Cukup sinonim dengan lakonan aksi, nama Hairul Azreen bukanlah asing dari dunia hiburan tanah air. Berbakat sebagai seorang pelakon dan melakukan pelbagai aksi dalam filem dan drama, ini membuatkan Hairul Azreen antara selebriti yang membuatkan Malaysia bangga.

Malah baru-baru ini satu video yang memaparkan latihan aksi berlawan Hairul Azreen yang dikongsikan kepada umum telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman tersebut kelihatan Hairul Azreen seakan sedang berlakon dengan dua lelaki lain.

Biarpun begitu, selepas aksi berlakon berlawan Hairul cuba masuk ke satu pintu. Cara pelakon lelaki ini membuka pintu tersebut telah mencuri perhatian warganet. Berikut adalah perkongsian rakaman latihan aksi berlawan Hairul Azreen yang dimuat naik menerusi akaun TikTok milik pelakon ini:

Perkongsian rakaman latihan aksi berlawan Hairul Azreen ini telah meraih lebih 300 ribu tontonan dan 30 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Lain macam brother aku sorang..Bab fighting aku bangga. Bab tarik tolak pintu tu buat hal! Haha”

Latihan Aksi Berlawan Hairul 4

“Terbaik la bro..Waiting for new action film starring by you…Keep it up”

Latihan Aksi Berlawan Hairul 3

“Semuanya nampak menarik sehinggalah pintu tu ditarik”

Latihan Aksi Berlawan Hairul 2

“Mesti selalu salah masuk pintu tulis tolak kannn”

Latihan Aksi Berlawan Hairul 1

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*