“Lama Tk Muncul, Sekali Muncul Jadi..”- Zamarul Hisyam Kembali Berkarya, Ambil Watak Lain Dari Yg Lain

Menerusi satu klip yang memeparkan kisah seorang selebriti yang sudah lama bergiat dalam industri seni dengan seni lakonan beliau yang begitu mantap iaitu Zamarul Hisyam. Beliau yang digelar pelakon paling kacak yang setaraf dengan pelakon lelaki yang lain kini kembali berkarya baru baru ini dengan melakonkan pelbagai watak. Kemahiran beliau dalam melakonkan pelbagai watak tidak boleh disangkal lagi dan kini beliau mencuba dengan aksi dan watak yang baharu untuk dilakonkan kepada para peminat beliau.

Difahamkan Zamarul Hisyam dikenali dengan kemahiran beliau dalam melakonkan watak yang agresif dan garang ketika berkarya dan kini beliau menggunakan imej yang berbeze dari sebelum ini. Walaupun beliau sudah dikenal ramai dengan perwatakan bdan ketampanan beliau, beliau masih mengasah bakat lakonan beliau sehingga setanding dengan pelakon pelakon antarabangsa. Bagi beliau, tidak kisahlah watak apa yang dilakonkan, kualiti seorang pelakon harus dititiberatkan. Melalui klip tersebut, beliau diminta untuk berpakaian baju kurung dan ini membuatkan ramai peminat tidak menyangka bahawa beliau akan membawa watak yang berbeza. Ketika beliau dalam berpakaian begitu, pihak produksi yang berada di set penggambaran tersebut mula terhibur dan tidak kering gusi melihat beliau sebegitu rupa.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@ima_asysar7:Astaghfirullah lama xmuncul.. bila muncul jdi gini plop

@ocho the osm:lain macam watak news ni ….. Zamarul Hisyam watak dia biasa lebih garang ini

@Juliet cataliana Diane:laa knp pkai bju kurung..

@fatirannafi:abg jdi comel..focus dg yg gelak tu sakan gelak lawak sungguh

@𝑶𝒋𝒋𝒂:hahaa hilang hnsem jd cntik plk..ghisauuuu.

@MaryKatrina:watak ape ni pakai baju kurung

@zaliefahkasim:hawat jdi lagu tu…pasai pkp lama sangat kaaa

@Razif Zif659:, aduh abg kita ni..sian dkat akak yg tergelak barai tu sampai Menggangkak

Sikap Zamarul Hisyam ketika berkarya dan di luar set penggambaran adalah dua perkara yang berbeza dimana ketika beliau berada di luar set penggambaran, beliau dikatakan suka menghiburkan orang yang berada di sekeliling beliau dan amat disenangi ramai manakala ketika beliau menjiwai watak dalam lakonan, beliau kelihatan begitu mantap dan profesional dan dikagumi ramai peminat. Ketampanan beliau juga masih digilai ramai peminat walaupun beliau dikatakan seperti pelakon otai yang lain sepert Rosyam Nor, Aaron Aziz dan sebagainya. Semoga beliau terus berkkarya dan hiburkan peminat..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*